5 elementov intimnosti

Ne glede na to, ali ste trenutno samski ali v partnerskem odnosu, imamo vedno prostor za izboljšave. Se strinjate?

Si želite lepšega, bolj zadovoljujočega partnerskega odnosa? Ste samski in si želite nov odnos? 5 elementov intimnosti je nekaj, kar bo spremenilo vaš že obstoječi odnos in vam pomagalo pri gradnji novega, čudovitega odnosa do sebe in z drugimi.

To ni seminar o spolnosti. To je seminar, ki se začne z odnosom, ki ga imate vi sami do sebe. Vsi vaši ostali odnosi namreč izhajajo od tam. 

Skozi seminar se bomo pogovarjali o 5 elementih intimnosti, kako jih imeti do sebe in kako jih vključiti v odnose z drugimi ljudmi. Seminar je izjemno praktično naravnan in ker bomo skupaj preko Zooma, imate možnost postavljanja vprašanj. Kako je lahko še boljše kot to? 🙂 

5 elementov intimnosti je:
• spoštovanje
• dopuščanje
• hvaležnost
• ranljivost in
• zaupanje.

Osebno si želim videti svet, kjer je tega več. V vseh odnosih. Ne glede na to, ali gre za partnerske, družinske, poslovne, medsosedske, državne itd. odnose. 

Česar lahko vidimo v svetu zelo veliko, je bojevanje za moj prav, ločevanje na dva pola (tudi na moške in ženske) in egoistični pogled na to, da so zadovoljene samo moje potrebe. Ne skrbite, če kdo, sem jaz tista, ki zagovarjam to, da moramo vedno poskrbeti tudi zase in to nikakor ni egostično. Egoistično je ne poskrbeti zase! Ker iz prazne čase, nimamo kaj dajati. Kar pa tudi ne pomeni, da ne vključimo drugih in nam ni mar za ostale. Ne zagovarjam tega, da skrbimo samo zase na način, da škodujemo drugim. V enosti smo vključeni vsi in je poskrbljeno za vse. Vas zanima tak svet? Vas zanimajo takšni družinski in partnerski odnosi? 

Čas je, da začnemo graditi drugačne odnose in se pogovarjamo o drugačnih načinih sobivanja. 

Ta seminar vam bo dal dobro podlago za to. 

O 5 elementih intimnosti sem napisala tudi članek, ki ga najdete TULE in pa posnela video, ki si ga poglejte na dnu te strani.

Če napisano in slišano, resonira z vami in si želite več, bomo v 2-urnem seminarju šli v podrobnosti in v konkretne tehnike in orodja za ustvarjanje lepših odnosov. 

Po seminarju vam pošljem tudi posnetek, ki vam ostane za vedno. Zato tudi ne skrbite, če vam datum in ura seminarja ne ustrezata.

Seminar bo potekal preko Zoom-a. Vsa navodila za udeležbo dobite po plačilu. Je zelo enostavno. Potrebujete le telefon ali računalnik in internetno povezavo, preko katere boste seminar spremljali.

Veselim se vas.

Polona

  Datum

  25 11 2020
  Expired!

  Ura

  18:30 - 20:30

  Cena

  32 €

  Več info

  PRIJAVI SE
  PRIJAVI SE
  No event found!