Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

ACCESS energijski FACELIFT ®

september 15 @ 9:00 dop - 5:00 pop

€210

Access Consciousness Facelift je neverjeten proces, ki lahko obrne pojave staranja na obrazu in ustvari podobne učinke na vsem telesu. Če ga ponavljamo (najmanj dvajsetkrat), je videti, da je trajen.

Ali ste lahko videti in se počutite mlajše, brez da bi si vbrizgavali botoks, vstavljali akupunkturne igle ali telesu povzročali druge travme? JA!

Accessov energijski Facelift se od ostalih pomlajevalnih postopkov razlikuje po tem, da je nežnejši, prijaznejši in lahkotnejši za vaše telo. Ker je naraven, je po njem tak tudi vaš izgled.

Na tej delavnici se naučimo, kako uporabiti energije, da z nežnim dotikom od dekolteja navzgor proti obrazu in glavi privzdignemo in pomladimo celotno telo. Na delavnici tretma dvakrat prejmete in ga dvakrat izvajate oziroma se ga naučite izvajati drugim. Po delavnici dobite mednarodni certifikat in lahko takoj začnete z izvajanjem Facelifta sebi, vašim domačim, znancem ali na strankah.

Access Consciousness Facelift ponujajo v centrih dobrega počutja, masažnih salonih, ordinacijah lepotnih kirurgov in po wellness centrih po vsem svetu.

Na kaj vse lahko vpliva:

  • manj gubic in strogih linij,
  • izboljša vid,
  • poživi in pomladi kožo na obrazu, dekolteju in celo privzdigne ritko,
  • hitrejše celjenje ran, manj vidne brazgotine,
  • izboljša splošno stanje kože (tudi akne),
  • zmanjša podočnjake,
  • bolj sijoč, zdrav izgled,
  • več energije.

Najboljše pri vsem tem je, da gre mnogo globlje od zunanjega videza. Naš zunanji videz je odraz našega življenja, prepričanj, misli, čustev, občutkov, izkušenj, življenjskega sloga… V priročniku dobite napisane tudi dodatne verbalne procese, ki vam pomagajo izničiti vaša prepričanja v zvezi s staranjem in vas dodatno podprejo pri bolj mladostnem videzu in vitalnemu življenju.

Poglejte si video ustanovitelja in kratek prikaz tretmaja tule.

Takšni pa so lahko rezultati.

Rezultat dveh tretmajev, narejenih v roku 24 ur.

Če imate dodatna vprašanja, me lahko pokličete na 041-276-884 ali mi pišete na polona@polonaplesec.si. Na isti telefon/mail sprejemam tudi predhodne prijave na delavnico, ki so nujne.

Podrobnosti

Datum:
september 15
Čas:
9:00 dop - 5:00 pop
Cena:
€210
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana
Dunajska 116
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.