ACCESS energijski FACELIFT®

Ali ste lahko videti in se počutite mlajše, brez da bi si vbrizgavali botoks, vstavljali akupunkturne igle ali telesu povzročali druge travme? JA!

Access-ov energijski Facelift je dinamičen, a nežen telesni proces, ki telesu omogoči hitrejše in globlje aktivirati samo-zdravilne sposobnosti.  Od ostalih pomlajevalnih postopkov se razlikuje po tem, da je nežnejši, prijaznejši in lahkotnejši za vaše telo. Ker je naraven, je po njem tak tudi vaš izgled. Odpre vrata možnostim, da se vaše telo osvobodi sodb in energij, ki so zaklenjene na vašem obrazu, glavi, v prsnem delu in v celem telesu. To omogoči transformacijo na vseh ravneh – tako na telesni kot na vseživljenjski.

Access Consciousness Facelift ponujajo v centrih dobrega počutja, masažnih salonih, ordinacijah lepotnih kirurgov in po wellness centrih po vsem svetu.

Na tej enodnevni delavnici se naučimo, kako uporabiti energije in dlani, da z nežnim dotikom od dekolteja navzgor proti obrazu in glavi privzdignemo in pomladimo celotno telo. Na delavnici tretma dvakrat prejmete in ga dvakrat izvajate oziroma se ga naučite izvajati drugim. Po delavnici dobite mednarodni certifikat in lahko takoj začnete z izvajanjem Facelifta sebi, vašim domačim, znancem ali na strankah.

Na kaj vse lahko vpliva:
– manj gubic in strogih linij,
– izboljša vid,
– poživi in pomladi kožo na obrazu, dekolteju in celo privzdigne ritko,
– hitrejše celjenje ran, manj vidne brazgotine,
– izboljša splošno stanje kože (tudi akne),
– zmanjša podočnjake,
– bolj sijoč, zdrav izgled,
– več energije.

Najboljše pri vsem tem je, da gre mnogo globlje od zunanjega videza. Naš zunanji videz je odraz našega življenja, prepričanj, misli, čustev, občutkov, izkušenj, življenjskega sloga… V priročniku dobite napisane tudi dodatne verbalne procese, ki vam pomagajo izničiti vaša prepričanja v zvezi s staranjem in vas dodatno podprejo pri bolj mladostnem videzu in vitalnemu življenju. Veliko ljudi poroča tudi o več samozavesti in o tem, da prenehajo zavračati in soditi svoje telo, ampak ga končno sprejmejo, v njem uživajo, se z veseljem pokažejo svetu in se vzljubijo. Deluje tudi na notranje organe (npr. na povešeno črevo – udeleženka moje delavnice se je z izvajanjem tega procesa izognila operaciji).

V spodnjem videu si oglejte kratek prikaz tretmaja in zaznajte negovalno energijo Facelift-a:

Sprememba paralize obraza po 14-ih tretmajih
Energijskega Facelift-a.

Rezultat dveh tretmajev. Fotografiji sta narejeni v roku 24 ur.

KAJ LAHKO FACELIFT USTVARI ZA VAS?

Delavnico vodim Polona Plešec, Access Consciousness Bars facilitatorka, Access Consciousness Energetic Facelift facilitatorka in facilitatorka telesnih procesov. Po izobrazbi tudi univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika. Izraz facilitator označuje posrednika do spremembe, ki jo iščete. Podobno je coachu, ki vam s pomočjo vprašanj (in ne odgovorov) pomaga dostopati do odgovorov in moči, ki je že v vas. S pomočjo delavnice Energijskega Facelift-a spoznate zdravilno in energijsko moč vaših rok in naših teles. Gre za odkrivanje čarobnosti, ki nam je vsem na voljo. Ko se spremeni naš obraz in telo, se spremeni tudi naše življenje. In obratno. Vsakič znova me navdušujejo spremembe, ki so jih udeleženci delavnic in prejemniki tretmajev deležni. Kaj vse je še mogoče tudi za vas?

Če imate dodatna vprašanja, me lahko pokličete na 041-276-884 ali mi pišete na polona@polonaplesec.si. Na isti telefon/mail sprejemam tudi predhodne prijave na delavnico, ki so nujne.

Datum

17 10 2020
Expired!

Ura

9:00 - 17:00

Cena

210.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Medvode
Cesta Komandanta Staneta 4a, Medvode
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
Okt 29 2021 - Nov 01 2021

Temelji

Ljubljana
No event found!