Brezplačna predstavitev seminarja Temelji

Spremenite svoje življenje s pomočjo seminarja Temelji

Access Consciousness je modaliteta, ki na svetu obstaja že 30 let. Tisoči ljudje po celem svetu so s pomočjo orodij in tehnik, ki jih spoznate na seminarju Temelji spremenili svoja življenja na način, da delujejo za njih – da so srečni, imajo lahkotnost, obilje, zdravje in sebe. Ta orodja krepijo vašo moč, samozavest in zaupanje vase. S pomočjo tega seminarja in orodij, ki so zapisana v obsežnem priročniku lahko resnično spremenite karkoli si želite.

Opremljeni boste z več finančnega zavedanja, orodji za boljše odnose, pogovarjamo se celo o entitetah… To je seminar in učbenik, ki bi ga morali dobiti ob rojstvu.

Na Temeljih delamo tudi na telesih, saj so telesa pomemben del nas. Naučimo se telesnega procesa MTVSS, ki je odličen proces energijskega zdravljenja in regeneracije. Celični spomin je proces, ki deluje na rane in tkivo, kjer smo imeli poškodbe ali operacije. Biomimetična mimikrija je proces, s katerim odstranimo posnemanje naših staršev in vse okolice. Ti procesi nam tekom seminarja omogočijo globljo spremembo, hkrati pa so nepogrešljivi za uporabo kasneje v življenju. Lahko jih uporabite tudi na svojih domačih, strankah ali živalih. Naučimo se tudi procesa demolekularna manifestacija, s katerim lahko spremenimo škodljive snovi v hrani in vodi.

Dobrodošli na brezplačno srečanje, kjer vam bom z veseljem povedala več o vsebini in poteku seminarja Temelji. Na voljo bom za vaša vprašanja. Povedala vam bom več o tem, kaj in kako sem sama spremenila s pomočjo orodij, ki jih dobite na tem seminarju.

Po prijavi dobite e-mail z vsemi navodili in Zoom povezavo, kjer bo srečanje potekalo. NUJNO preverite tudi predal promocije.

Predpogoj za udeležbo na 4-dnevnem seminarju Temelji, ki ga bom imela od 24. do 27.6. v Ljubljani je opravljena Access Bars delavnica, ki pa jo imam 12.6.2021.

Se vas veselim, Polona

Datum

09 06 2021
Expired!

Ura

20:00 - 21:00

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.