Odkleni svoje potenciale

Stopi v svojo polno moč. Razcveti se. Zasij. Odkrij svoje speče potenciale. Nehaj se skrivati. Izrazi se. Kreativno. Z besedami. Z energijo. Kot znaš in veš samo ti.

Opusti sram, strah, skrbi, krivdo, dvome, majhnost, ponižnost in vprašanja »kaj bodo pa drugi rekli«.

Koliko življenj misliš še čakati preden boš začel-a resnično uživati in živeti sebe? Bi zadihal-a s polnimi pljuči, zaplesal-a ta čudovit ples življenja na tvojo najljubšo glasbo in pokazal-a ter zaživel-a resnično sebe? V vsej svoji polnosti? Je čas, da odviješ darilo sebe? In to darilo deliš tudi s svetom?

Naj ti pomagam s čarobno energijsko kreacijo življenja, ki jo bomo delali v skupini. Energija skupine nas podpre in čeprav naš ego včasih misli, da so za nas bolj učinkovite osebne seanse, moje izkušnje in izkušnje mojih udeležencev kažejo ravno nasprotno! Premiki v skupini so močnejši in hitrejši!

4 tedne se bomo 3x tedensko družili in svoje speče potenciale aktivirali z zavestno uporabo energije.

Koliko ste voljni in kaj si želite prejeti?

Bi radi odklenili vaše kapacitete s prejemanjem neomejenih količin denarja, pri kreaciji čudovitih odnosov, ki delujejo za vas, na poslovnem področju, na področju kreativnosti, seksualnosti, vas zanima imeti srečno telo in srečno življenje? Kaj si želite…? Vprašajte in dano vam bo. Tu sem za vas.

Kako se lahko najbolj zabavamo in skupaj največ odklenemo na lahkoten način?

Vse je (najprej) energija. Preden se nekaj pojavi v fizični obliki, obstaja na energijskem nivoju. Zato je kreacija življenja s pomočjo zavestnega usmerjanja in upravljanja z energijo pravzaprav izjemno enostavna. Dejansko ves čas energijsko kreiramo. Če imate v življenju okoliščine in stvari, ki jih nočete, zelo verjetno ustvarjate to na nezavedni ravni. Je čas, da se zavestno odprete čarovniji?

Pridružite se mi na tem 4- tedenskem popotovanju, kjer boste postali mojstri upravljanja in kreacije z energijo, ki vam je ves čas na voljo in je povsod. Uporabite jo sebi v prid.

Kako bo program potekal?

Družili se bomo v zaprti FB skupini. V ponedeljek, sredo in petek bom z vami delala različne energijske vaje, ki bodo trajale cca 20 minut. Posnetki ostanejo v skupini in si jih lahko ogledate tudi kasneje (po poteku programa vam bodo na voljo še 3 mesece). Tako da ne skrbite, če ne morete biti z mano v živo ob 11ih dopoldan ob dogovorjenih dnevih, posnetki vas čakajo v skupini, da si jih ogledate in naredite vaje, ko vam ustreza. Vsaj polovica mojih udeležencev dela vaje v ponovitvi, preberite komentarje spodaj, kot dokaz, kako vse deluje onkraj prostora in časa ter res energijsko. Dostop do vseh posnetkov boste imeli še 3 mesece po koncu programa.

Vsak dan bomo naredili malce drugačno energijsko vajo za manifestacijo in počistili blokade, ki nam onemogočajo prejemanje, lahkotnost, nove, drugačne možnosti in čarobnost. Eden izmed načinov energijskega kreiranja je s pomočjo uporabe energijskih tokov. V posnetku si lahko ogledate eno izmed mojih vlečenj energije, da me začutite in se lahko odločite, če je moja energija tisto, kar vam je lahko v doprinos.

Kaj lahko ta izbira ustvari za vašo prihodnost? 

Spodaj preberite komentarje nekaterih udeležencev mojih seminarjev:

Se nam pridružiš tokrat tudi ti?

Veselim se te.

Datum

08 - 29 03 2021
Expired!

Ura

11:00 - 11:20

Cena

49.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!