Energijska kreacija življenja

Vse je najprej energija. Preden se nekaj pojavi v fizični obliki, obstaja na energijskem nivoju. Zato je kreacija življenja s pomočjo zavestnega usmerjanja in upravljanja z energijo pravzaprav izjemno enostavna. Dejansko ves čas energijsko kreiramo. Če imate v življenju okoliščine in stvari, ki jih nočete, zelo verjetno ustvarjate to na nezavedni ravni. Je čas, da se zavestno odprete čarovniji?

Pridružite se mi na enomesečnem popotovanju, kjer boste postali mojstri upravljanja in kreacije z energijo, ki vam je ves čas na voljo in je povsod. Uporabite jo sebi v prid.

V skupini je moč, zato izkoristite to močno skupinsko kreacijo za to, da povečate svoje obilje in zadovoljstvo na področju: financ, odnosov, posla, na delovnem mestu, za notranji mir, več lahkotnosti, radosti, zabave, užitka…

Povečajte čudeže in čarobnost v vašem življenju. Kaj če je mogoče vse in še več, o čemer ste kadarkoli sanjali? Je čas, da sanje postanejo resničnost?

Kako bo program potekal?

Družili se bomo v zaprti FB skupini. Vsak dan od ponedeljka do petka ob 9-ti uri zjutraj bom v živo z vami delila različne energijske vaje, ki bodo trajale od 10 do 15 minut. Posnetki ostanejo v skupini in si jih lahko ogledate tudi kasneje (tudi po preteku programa jih boste še lahko poslušali, saj so vaši za vedno). Tako da ne skrbite, če ne morete biti z mano v živo, posnetki vas od devete ure dalje čakajo, da si jih ogledate in naredite vaje, ko vam ustreza. Vsaj polovica mojih udeležencev dela vaje v ponovitvi, preberite komentarje spodaj, kot dokaz, kako vse deluje onkraj prostora in časa ter res energijsko.

Vsak dan bomo naredili malce drugačno energijsko vajo za manifestacijo in počistili blokade, ki nam onemogočajo prejemanje, lahkotnost, nove, drugačne možnosti in čarovnijo. Šli bomo skozi vsa ključna življenjska področja. Eden izmed načinov energijskega kreiranja je s pomočjo uporabe energijskih tokov. V posnetku si lahko ogledate eno izmed mojih vlečenj energije, da me začutite in se lahko odločite, če je moja energija tisto, kar vam je lahko v doprinos.

Kaj lahko ta izbira ustvari za vašo prihodnost? 

Spodaj preberite komentarje nekaterih udeležencev mojih seminarjev:

Se nam pridružiš tokrat tudi ti?

Veselim se te.

Datum

04 - 29 01 2021
Ongoing...

Ura

9:00 - 9:15

Cena

49 €

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.