Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

MTVSS & celični spomin

februar 28 @ 9:00 dop - 4:30 pop

€80 – €150

Dobrodošli na izjemno močno energijsko zdravilno delavnico, v kateri sta združena dva Access Consciousness telesna procesa, ki zagotavljata regeneracijo, pomladitev in celjenje že zabrazgotinjenega tkiva (na zunanjosti kože ali v notranjosti telesa) ali v primeru akutne poškodbe.

Igrali se bomo z energijami, odkrivali sposobnosti zdravljenja drugih in sebe, odprli se bomo drugačnemu utelešenju, življenju in čarobnosti, ki nam je že vseskozi na voljo. Na tej delavnici začnete do nje tudi resnično dostopati!

MTVSS je energijski telesni proces (sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja), ki vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Naučili se bomo položaja za izboljšanje imunskega sistema. To je proces, ki izjemno dobro vpliva tudi na otroke in živali. Pomaga pa celo pri raku.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča lahkotnost, več energije in sproščenosti. Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti, “zaklepa” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili v telo določena stališča in s tem ustvarili v telesu določene omejitve.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:

  • metabolizem,
  • dihalni sistem,
  • imunski sistem,
  • prebavni sistem,
  • živčni sistem,
  • kožo,
  • limfni in hormonalni sistem,
  • reproduktivni organi,
  • okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Telesni proces MTVSS obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja, saj udeleženci delavnice po nekaj obiskih izgledajo nekaj let mlajši. Struktura celic se v telesu sicer (lahko) obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa spremeni tekom izvajanja

MTVSS se uporablja tudi preventivno in je zelo učinkovit tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in športnih aktivnostih.

CELIČNI SPOMIN pa je proces, ki ga sama uporabim pri kakšnih manjših poškodbah – tudi pri otroku (opeklina, ureznina, padec…), saj omogoči hitro regeneracijo celic. Uporabljamo pa ga tudi na brazgotinah (novih in starejših), ki so lahko zunanje ali notranje (zaradi operacij). S tem se vidnost naših brazgotin zmanjša. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih. Izjemno priporočljivo je, da ga uporabite tudi če ste imeli kakršnokoli nesrečo ali poseg v preteklosti (tudi če ni več fizičnih vidnih znakov te poškodbe – če so, pa sploh).

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje. Na ta način brišemo spomin na travmo, kjer ga celice niso opustile.

Tretma se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta. To omogoči celicam, da se odklenejo iz stališč, v katera so bile zaklenjene, ko so izkusile šok, travmo, poškodbo. S tem procesom gredo nazaj v prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

Znanje, ki ga boste pridobili na delavnici, bi nam bi moralo biti vsem dostopno, da lahko hitro pomagamo sebi, otrokom, bližnjim ali strankam ob akutnih boleznih in poškodbah, pomaga pa tudi pri vseh ostalih načinih zdravljenja in obolenjih.

Z udeležbo na delavnici dobite certifikat, kar vam omogoči da proces izvajate tudi na strankah, vsekakor pa na domačih in na sebi.

Če pride z vami na delavnico otrok, je delavnica zanj do 15. leta brezplačna. 16. in 17. – letniki pa plačajo polovično ceno.

Na delavnico se prosim prej prijavite na moj telefon: 041-276-884 ali na e-mail: polona@polonaplesec.si.

Cena za celodnevno delavnico, z vključenim gradivom in certifikatom je 150 €.

Če se udeležite samo ene delavnice, kar pomeni samo MTVSS-a ali samo CELIČNEGA SPOMINA je cena za posamezni proces 80 €. MTVSS bo potekal v dopoldanskem času, od 9.00 do 12.00. Celični spomin pa od 13.30 do 16.30. Tudi v tem primeru dobite certifikat za telesni proces, za katerega boste obiskali delavnico.

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars, Facelift in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S temi procesi vplivamo na telo in življenje celostno.

Podrobnosti

Datum:
februar 28
Čas:
9:00 dop - 4:30 pop
Cena:
€80 – €150
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana – Dunajska 116
Dunajska 116
Ljubljana,
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.