Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

MTVSS & demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija

november 17 @ 9:00 dop - 5:00 pop

€150

Dobrodošli na izjemno močno energijsko zdravilno delavnico, v kateri sta združena dva Access Consciousness telesna procesa, ki telo spremenita na nivoju molekul. Zagotavljata regeneracijo, pomladitev in odstranjevanje vsega, česar je v telesu preveč ali dovajanje tistega, česar je v telesu premalo.

Igrali se bomo z energijami, odkrivali sposobnosti zdravljenja drugih in sebe, odprli se bomo drugačnemu utelešenju, življenju in čarobnosti, ki nam je že vseskozi na voljo. Na tej delavnici začnete do nje tudi resnično dostopati!

MTVSS je energijski telesni proces (sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja), ki vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Naučili se bomo položaja za izboljšanje imunskega sistema. To je proces, ki izjemno dobro vpliva tudi na otroke in živali. Pomaga pa celo pri raku.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča lahkotnost, več energije in sproščenosti. Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti, “zaklepa” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili v telo določena stališča in s tem ustvarili v telesu določene omejitve.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:

  • metabolizem,
  • dihalni sistem,
  • imunski sistem,
  • prebavni sistem,
  • živčni sistem,
  • kožo,
  • limfni in hormonalni sistem,
  • reproduktivni organi,
  • okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Telesni proces MTVSS obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja, saj udeleženci delavnice po nekaj obiskih izgledajo nekaj let mlajši. Struktura celic se v telesu sicer (lahko) obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa spremeni tekom izvajanja

MTVSS se uporablja tudi preventivno in je zelo učinkovit tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in športnih aktivnostih.

Demolekularna manifestacija pa je proces, preko katerega komunicirate z molekulami in zahtevate, da spremenijo, kar trenutno so. Pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo. Dejansko molekule prestrukturirate tako, da se manifestirajo kot nekaj drugačnega.

Molekularna demanifestacija pa pomeni odstranjevanje nečesa, kar obstaja. S tem procesom povzročite, da nekaj kar obstaja, izgine – spet tako, da govorite z molekulami. To lahko na primer naredite za tumorje ali za nezaželene nosečnosti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo lahko uporabljamo za izničevanje tumorjev, degeneriranih kosti, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno.

Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo zaživi v svojem polnem potencialu.

Igranje in raziskovanje s tem procesom je začetek tega, da postanete alkimist, kar resnično ste.

Z udeležbo na delavnici dobite certifikat, kar vam omogoči da proces izvajate na strankah, vsekakor pa tudi na domačih in na sebi.

Na delavnico se prosim prej prijavite na moj telefon: 041-276-884 ali na e-mail: polona@polonaplesec.si.

Cena za celodnevno delavnico, z vključenim gradivom in certifikatom je 150 €. Otroci do 15. leta se lahko z vami delavnice udeležijo brezplačno. 16. in 17. letniki plačajo polovično ceno.

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars, Facelift in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S tem procesom vplivamo na telo in življenje celostno.

 

Podrobnosti

Datum:
november 17
Čas:
9:00 dop - 5:00 pop
Cena:
€150
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Studio Impulz
Cesta Komandanta Staneta 1
Medvode, Medvode 1215 Slovenija
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.