Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kako postati denar

17 januarja @ 5:00 pop - 8:00 pop

€29 – €49

Kako postati denar je naslov delovnega zvezka, ki ga je skanaliziral Gary M. Douglas, ustanovitelj Access Cosnciousness-a.

Na seminarju bomo skupaj predelali delovni zvezek. Na začetku zvezka bomo individualno odgovorili na vprašanja, da ozavestimo svoje nore poglede v zvezi z denarjem in vse načine, na katere dnevno denar od-povabimo iz našega življenja. Ozavestili bomo tudi, kje vse se odpovedujemo svoji moči, kreativnosti, zavedanju, kje in kako preveč kontroliramo stvari in s tem onemogočamo pritok obilja in priložnosti v naše življenje. Ugotovili bomo tudi, koliko pomena v resnici pripisujemo denarju, koliko ga ljubimo ali sovražimo in kaj sploh pomeni biti denar in kako postati denar.

Na voljo bom za vsa vaša vprašanja. Ta seminar bomo kreirali skupaj tudi na podlagi vaših vprašanj in energije.

Želim si, da imamo vsi, ki si izbiramo obilje, tudi dostop do njega. Da nam je življenje lahkotno. Ko se znebimo prepričanj in pogledov, ki nam to onemogočajo, je možno vse to in še več.

Ta delovni zvezek in seminar v resnici ne govori samo o denarju, ampak je delovni zvezek in seminar, ki spremeni pogled na marsikaj v vašem življenju in ustvari drugačno podlago za bivanje. Kjer stopimo v svojo polno moč, kjer življenje postane lahkotno, zabavno in je vse samo izbira.

Če delovni zvezek že imate in ste ga že večkrat prebrali, odlično! Gary M. Douglas pravi, da ko zvezek preberemo 100x , ne bomo več nikoli imeli težav z denarjem (oziroma bomo imeli 100 milijonov). Veste tudi, da vsakič ozavestite kaj novega in da se vaši pogledi spreminjajo… Vprašajte se, kakšen doprinos vam je lahko ta skupen seminar in skupno branje pri kreiranju vaših denarnih tokov in obilja? Cena za seminar (brez delovnega zvezka) je 29 €.

Tisti, ki delovnega zvezka še nimate, ga dobite v kompletu s seminarjem po posebni ceni. Skupna cena za seminar in delovni zvezek je 49 €.

Glede na to, kaj z delovnim zvezkom dobite in kaj na podlagi branja in ozaveščanja lahko spremenite, je to smešno poceni.

Se vidimo?

Predhodne prijave na dogodek so nujne preko e-maila: polona@polonaplesec.si ali telefona: 041-276-884.

Podrobnosti

Datum:
17 januarja
Čas:
5:00 pop - 8:00 pop
Cena:
€29 – €49
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana – Dunajska 116
Dunajska 116
Ljubljana,
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.