Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Lahkotnost, radost in obilje z Access Bars®

13. julija, 20:00 - 21:00

Brezplačno

Dobrodošli na webinar, kjer vam bom predstavila tehniko Access Bars ® in orodja, ki vam v življenju pomagajo do več radosti, lahkotnosti in obilja.

Povedala vam bom mojo izkušnjo in kako se je meni spremenilo življenje, odkar sem bila prvič na delavnici in kaj vse se lahko s pomočjo te tehnike spremeni tudi za vas.

Ljudje po izkušnji z Access Bars-i poročajo o:

– večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
– izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj,
– veliko večjem občutku sreče in izpolnjenosti,
– manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
– spremembi določenih vedenjskih vzorcev,
– premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
– manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
– manj stresa in travm,
– manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
– več sproščenosti in boljšem spancu,
– preseganju omejitev.

Kako je to mogoče doseči z eno tehniko?!

Barsi so 32 točk na glavi in vsaka izmed teh točk je zadolžena za določeno življenjsko področje. Ko držimo posamezne točke, se sprošča elektromagnetni naboj, ki se ustvari na podlagi misli, čustev, občutkov in prepričanj v povezavi s tem področjem. Na ta način se osvobajamo tistega, kar nam več ne služi. To nam prinese več možnosti, lahkotnosti, zadovoljstva in zdravja.

Znanstveniki ugotavljajo, da gredo naše celice pod vplivom misli, čustev in občutkov v elipsasto obliko, kar je lahko začetek bolezni. Med Bars-i se celice postavijo nazaj v svojo prvotno, kroglasto obliko. Barsi so kot bi pritisnili tipko reset na vašem računalniku. Samo da gre tu za vaš um. Saj veste, kako zelo je vse povezano z našimi miselnimi procesi.

Na našem srečanju vam bom razložila, kako so Bars-i nastali, na kaj vse vplivajo, kaj je Access Consciousness in katera orodja še lahko uporabljamo za spremembo življenja. Z vami bom delila 3 TOP orodja, ki vam TAKOJ spremenijo energijo in jih boste lahko začeli uporabljati po webinar-ju v svojem vsakodnevnem življenju.

Access Bars-si so tudi znanstveno dokazani. Povedala vam bom več o izsledkih znanstvenih raziskav, kako Bars-i vplivajo na spremembe v možganih in našo podzavest in o dokazanih učinkih na odpravljanje depresije in anksioznosti.

Če si želite v svoje življenje vnesti svežo energijo, več miru, sreče, kreativnosti in volje do življenja, se mi pridružite. Nimate kaj izgubiti, lahko pa veliko pridobite.

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Povezavo in navodila za priključitev dobite na svoj elektronski naslov po prijavi spodaj.

Na CELODNEVNI CERTIFICIRANI Access Bars delavnici pa se mi boste lahko pridružili 23.7.2022, v Ljubljani.

POMEMBNO! Da lahko oddate prijavo spodaj, morate na desni klikniti na + in 0 spremeniti v 1.

Podrobnosti

Datum:
13. julija
Ura:
20:00 - 21:00
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not yet available