Magnetična ženska – meditacija ob polni luni

Dobrodošla na prav poseben ženski meditacijski večer. Meditacija bo izpeljana po metodi integrativnega sproščanja, ki nam lahkotno omogoči odmik od misli in nas nežno zaziblje v stanje meditacije. Namesto razmišljanja in delovanja, se potopimo v čutenje in izkušanje. Ta meditacija je strukturirana tako, da upošteva naravne biološke procese telesa, ki omogočijo sprostitev, zato v meditativno stanje pademo naravno, brez posebnega napora. To je ena izmed najlažjih, najbolj negovalnih in hkrati najbolj učinkovitih meditacij, kar jih boste kadarkoli poskusile. Primerna je za čiste začetnike ali izkušene meditatorje. Dela se v leže, zato se ne boste mučile z neudobnimi položaji.


Poleg tega, da poskrbi za odlično počutje in regeneracijo, na podzavestni ravni re-programira tvoje vzorce in možgane. Po tej meditaciji se dejansko pojavijo fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu – znanstveno razvidno in dokazano! Znanstveno dokazano se tudi zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ni. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo podzavestno dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se med meditacijo dejansko zgodi povezava med obema.


Sprosti svoje energijske, čustvene in miselne blokade, ki ti stojijo na poti do življenja v tvojem polnem potencialu – da zasiješ kot MAGNETIČNA ŽENSKA, kar v resnici si. V stanju globoke sproščenosti bova posadili nova semena – delali bova namensko. Zato je tudi učinek te meditacije toliko večji. To ni samo sprostitev, je resnična transformacijska izkušnja.


Že po sami meditaciji in še nekaj dni za njo boš čutila njene učinke. Ker pa je za večjo in globljo spremembo, meditacijo fino ponavljati, dobiš naslednji dan tudi posnetek te meditacije v trajno last. Naslednji mesec ob polni luni pa se mi lahko potem pridružiš na novem srečanju.


Polna luna ima posebno manifestacijsko moč, zato bomo njene energije izkoristile sebi v prid.


Srečanje bo potekalo preko spleta, preko aplikacije Zoom. Povezavo za spremljanje dobite ob prijavi na dogodek na vaš elektronski naslov (1 dan pred dogodkom in na dan dogodka – 2 uri prej). Seveda je potrebno pred tem poravnati plačilo.

Če ste del programa Vlečenje energije za čarobnice je ta meditacija BONUS v tem programu in je za vas brezplačna.


Kdo sem tvoja facilitatorka Polona?
Sem certifircirana Yoga učiteljica in certificirana učiteljica I AM Yoga Nidra meditacije. Poleg tega sem tudi Access Consciousness facilitatorica. Yoga Nidro meditacijo sem spoznala pred dobrimi 5 leti in jo uporabljala predvsem kot pripomoček za spanje, kadar nisem mogla zaspati in za bolj globok spanec. Kasneje sem ugotovila, kako zelo mogočen pripomoček za transformacijo je, če imamo znanje, ki ga sedaj kot šolana učiteljica te meditacije imam. Poskusila sem različne meditacije in tudi stile meditacij, ampak prav v tej najbolj uživam, ko jo sama prejemam in vodim. Hkrati je najbolj enostavna, lahko ciljano in individualno prilagojena posameznikovim potrebam, energijska in najbolj sovpada z ostalimi orodji in znanji, s katerimi delam in ljudem ter sebi spreminjam življenja.

Datum

21 09 2021
Expired!

Ura

20:00 - 20:45

Cena

15.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
PRIJAVI SE
Okt 29 2021 - Nov 01 2021

Temelji

Ljubljana
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.