Moč hvaležnosti

Dobrodošli na moj avtorski spletni program, kjer bomo vsakodnevno uporabljali preprosto, a izjemno veličastno, močno in manifestacijsko orodje – energijo hvaležnosti. Pristna hvaležnost spreminja odnose, naše počutje in je povabilo za vse vrste obilja (tako za finance kot za zdravje).

Skozi program vam bom pomagala vsak dan občutiti to energijo na različnih življenjskih področjih. Poanta programa je ta, da vsak dan pridemo v energijo hvaležnosti in ugotovimo, za koliko stvari smo pravzaprav lahko hvaležni. Vem, da se bomo dotaknili področij, ki jim sami še niste nikoli namenili hvaležnosti. Namen programa je, da vam odpre oči in nove možnosti. Energija hvaležnosti je ena najmočnejših manifestacijskih sil, ki jo premalo uporabljamo.

Četudi se sami morda že dnevno zahvaljujete, morda celo pišete dnevnik hvaležnosti (kar je seveda odlično), bo ta izkušnja drugačna. Še bolj globoka in transformacijska. Ker nas bo podprla skupna namera, izbira in moč skupine.

Hvaležnost je eno izmed glavnih orodij, ki tudi meni osebno pomaga kreirati in živeti čarobno življenje, polno obilja, čudežev in možnosti. Zato z vami z veseljem delim, kaj in kako počnem sama.

Zelo preprosto je in bo. In zelo deluje. Sploh pa v skupini. Zato se sprašujem, kaj bi bilo potrebno, da nas je v skupini vsaj 100? Spodaj si lahko preberete nekatere izkušnje dosedanjih udeležencev skupinskih kreacij. Velika večina se na moje program vedno znova vrača. Ker delujejo!

Kamor usmerjamo svojo energijo, to raste. Kaj se zgodi, če en mesec skupinsko vadimo mišico hvaležnosti, pa boste vedeli le, če se nam pridružite.

Kako bo program potekal?

Družili se bomo v zaprti Facebook skupini, kamor boste povabljeni, ko boste za program plačali. S programom začnemo 10.5.2021 in zaključimo 4.6.2021. Vsak dan od ponedeljka do petka se bom ob deveti uri dopoldan javila v skupini za cca 10 minut. Med vikendi si boste lahko ogledali posnetke za nazaj (če vam kdaj med tednom morda ne bo uspelo). In tudi sicer bodo posnetki ostali v skupini ves čas. Tudi po koncu programa vam bodo še na voljo. Četudi vam ura ne ustreza, ne skrbite, delajte, ko vam ustreza. Preverjeno deluje v vsakem primeru!

Investicija v vaše obilje in boljše počutje?

Tokrat samo 29 eur! Namesto redne cene 49 €! Če vprašate mene, je to res zelo ugodna ponudba, ki se jo splača izkoristiti.


Spodaj preberite še nekaj sporočil mojih zadovolnjih strank:

Datum

10 05 2021 - 04 06 2021

Ura

9:00 - 9:10

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.