MTVSS

Dobrodošli na izjemno močno energijsko zdravilno delavnico, kjer boste prejeli in se naučili izvedbe procesa MTVSS, ki zagotavlja regeneracijo in  pomlajevanje telesa.

Igrali se bomo z energijami, odkrivali neskončne samozdravilne sposobnosti vašega lastnega telesa in zdravljenje drugih, odprli se bomo drugačnemu, radostnemu utelešenju in čarobnosti, ki nam je že vseskozi na voljo. Na tej delavnici začnete do nje tudi resnično dostopati!

MTVSS je energijski telesni proces (sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja), ki vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. To je proces, ki koristi tudi otrokom in živalim. Pomaga pa celo pri raku.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča lahkotnost, več energije in sproščenosti. Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti, “zaklepa” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili v telo določena stališča in s tem ustvarili v telesu določene omejitve.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:
metabolizem,
dihalni sistem,
imunski sistem,
prebavni sistem,
živčni sistem,
kožo,
limfni in hormonalni sistem,
reproduktivne organe,
okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Telesni proces MTVSS obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja, saj udeleženci delavnice po nekaj tretmajih izgledajo nekaj let mlajši. Struktura celic se v telesu sicer (lahko) obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa spremeni tekom izvajanj.

MTVSS se uporablja tudi preventivno in je zelo učinkovit tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in športnih aktivnostih.

Z udeležbo na delavnici dobite mednarodni certifikat, ki vam omogoča izvajanje procesa tudi na strankah, vsekakor pa na domačih in na sebi.

Če pride z vami na delavnico otrok, je delavnica zanj do 15. leta brezplačna. 16. in 17. – letniki pa plačajo polovično ceno.

Na delavnico se prosim prej prijavite na moj telefon: 041-276-884 ali na e-mail: polona@polonaplesec.si.

Cena za celodnevno delavnico, z vključenimi zapisanimi izvlečki in certifikatom je 150 €.

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars, Facelift in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S temi procesi vplivamo na telo in življenje celostno.

Datum

13 03 2021
Expired!

Ura

9:30 - 17:00

Cena

150.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Ljubljana
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!