Loading dogodki

« Vsi dogodki

MTVSS

4. februarja, 10:00 - 17:00

150,00€

Dobrodošli na izjemno močno energijsko zdravilno delavnico, kjer se boste naučili enega izmed najbolj uporabnih in priljubljenih telesnih procesov:

MTVSS za celostno regeneracijo in okrepitev telesa.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča več lahkotnosti, energije in sproščenosti. Obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Učinkovit je tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in pri športnih aktivnostih.

Vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Na delavnici bomo poskrbeli za aktivacijo imunskega sistema in regeneracijo telesa. Ta proces je izjemna podpora tudi pri rakavih boleznih.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:

– metabolizem
– dihalni sistem
– imunski sistem
– prebavni sistem
– živčni sistem
– limfni in hormonalni sistem
 reproduktivne organe
okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Proces spodbudi samozdravljenje telesa in ga okrepi. Med izvajanjem procesa se zažene preko 30 različnih energij.

Access Consciousness telesni procesi se delajo preko obleke, z nežnim polaganjem rok po telesu. Ko proces prejemate, ležite na masažni mizi. Procese lahko izvajajo in prejemajo tudi otroci. Delujejo pa tudi na živalih. So energijski način spreminjanja molekul v telesu. Kar vpliva na naše celotno življenje. Odprejo nas za več radosti in lahkotnosti v telesu in povečajo našo voljnost prejemanja.

Na delavnici boste proces 2x izvajali in 2x prejemali, spoznali bomo dva različna načina polaganja rok, dobili boste tudi vse potrebne izvlečke, kjer so napisani predlagani različni položaji rok za različne namene zdravljenja.

PREDPOGOJEV za udeležbo NI.

Otroci do 15. leta se lahko v spremstvu staršev udeležijo delavnice brezplačno. 16. in 17- letniki plačajo polovično ceno.

V kolikor vas še karkoli zanima, mi pišite na: info@polonaplesec.si

POMEMBNO! Da lahko oddate prijavo v prijavnici spodaj, morate število 0 spremeniti s + v 1 pri izbiri delavnice.

Podrobnosti

Datum:
4. februarja
Ura:
10:00 - 17:00
Cena:
150,00€
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Tbilisijska ulica 83a, Ljubljana
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000Slovenia
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MTVSS
150,00
Unlimited