Neomejena energija, bogastvo in možnosti

Ste že slišali, da je v človeškem telesu toliko energije, da bi z njo lahko osvetlili celo mesto? Je čas, da izkoristite ta potencial in vaše telo resnično zaživi?

Ste že ugotovili, da denar potrebujete zaradi telesa? Kot neskončno bitje ali duša ne potrebujete udobja postelje, obleke, čevljev, hrane in vsega materialnega. Kot bitje s človeško izkušnjo pa lahko imate udobje in razkošje vsega materialnega. Pa ga imate? Si ga izbirate? Bi vključili telo v kreacijo življenja in denarja? Kaj če vam prav telesni proces, ki vas nauči podarjanja in prejemanja s telesom, neguje telo, lahko odpre neskončnemu bogastvu in možnostim?

Pridite na delavnico Access Consciousness Inicializacija, aktivacija in potenciranje neomejene energije, neomejenega bogastva in neomejenih možnosti in ugotovite, kaj ta telesni proces lahko ustvari v vašem življenju. Telesni proces boste 1x prejemali in 1x podarjali. Kasneje si ga boste lahko aktivirali tudi sami ali ga naredili komurkoli boste želeli.

Proces se izvaja energijsko, z dotikom preko obleke, medtem ko uživate leže na masažni mizi.

Kako je lahko še lahkotnejše in boljše kot to?

Je čas, da se odprete lahkotnosti in prejemanju?

Za delavnico ne potrebujete nobenih predpogojev.

Cena: 60 €

Če se udeležite še telesnega procesa celični spomin, pa je cena za oba procesa SAMO 100 €.

Več o celičnem spominu, ki bo od 17.30 do 20.30 (ko končamo s to delavnico), preberite TULE.

Prijavite se prosim na e-mail: info@polonaplesec.si

Če z vami pride otrok, ima delavnico do 15. leta brezplačno. 16. in 17. – letniki plačajo polovično ceno. 

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness facilitatorka. Raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov, povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S tem procesom vplivamo na telo in življenje celostno.

Datum

14 07 2021
Expired!

Ura

14:30 - 17:30

Lokacija

Tbilisijska 83a
Ljubljana
Okt 29 2021 - Nov 01 2021

Temelji

Ljubljana
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.