Pogovarjajte se z entitetami – brezplačna pokušina

Vas zanimajo entitete? Imate zavedanje o duhovnem svetu? Vas zanimajo duhovi narave, svetlobna bitja in kaj lahko ustvarite, ko niste odrezani od in ne zavračate vseh energij, ki so vam na voljo in obstajajo na Zemlji in v neskončnosti Vesolja? Si želite znati očistiti energije v vašem domu in se znebiti energij, ki vam ne služijo?

Je čas, da postanete dominantna entiteta v vašem življenju in se znebite strahu pred entitetami? Kaj če ne bi bili prestrašeni, ampak zastrašujoči? 😉

Orodja za vse to dobite na 2 in pol dnevnem seminarju Pogovarjajte se z entitetami, to brezplačno srečanje pa je namenjeno vašim vprašanjem, ki jih morebiti imate pred udeležbo na tem seminarju. Vsi, ki ste opravili Access Bars delavnico se lahko udeležite seminarja Pogovarjajte se z entitetami.

Na brezplačni pokušini bomo očistili oziroma naslovili tisto, kar bo relavantno za skupino ljudi, ki bo prisotna na tem srečanju. Dobrodošli po več jasnosti, kaj lahko dobite, odklenete in kaj pravzaprav vse je seminar Pogovarjajte se z entitetami. Namig: “Gre za mnogo več kot pogovarjanje z duhci in čiščenje demonov.” 🙂

Gre za prostor, zavest, potenco, vedenje, prejemanje in bivanje na drugačen način.

Datum

23 09 2021
Expired!

Ura

20:00 - 20:45

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
PRIJAVI SE
Okt 29 2021 - Nov 01 2021

Temelji

Ljubljana
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.