Prisluhni svojim srčnim željam – meditacija ob mlaju

Dobrodošli na transformativno meditacijo, ki vam bo koristila na mnogih nivojih. Ker vas bo umirila in povezala s sabo. Ko smo povezani s sabo in svojimi srčnimi željami, smo zadovoljni, in obilje v vseh oblikah naravno priteka k nam. To je ključna sestavina našega zdravja in dobrega počutja. Srce ima svoje elektro – magnetno polje, ki je 5.000-krat večje od elektro – magnetnega polja naših možganov. Zato je usklajenost z našimi srčnimi željami močna manifestacijska sila.

Ta meditacija vam bo pomagala prepoznati, kaj je vaš srčni DA. V katerih korakih in izbirah boste našli lahkotnost in zadovoljstvo.

To meditacijo boste lahko poslušali še neštetokrat, v različnih primerih in dobili jasnost o tem, kdo ste in kaj si zares želite. V ceno je namreč vključen tudi posnetek, ki ga dobite v trajno last. Nekateri boste že prvič dobili odgovore na nekatera svoja vprašanja, drugi morda kdaj v prihodnje, vsi pa boste naredili pomemben korak k temu, da se ponovno povežete sami s sabo, s svojim bistvom, s svojim bitjem, s svojim srcem. To vam bo prineslo novo upanje, radost in smisel.

In trenutno kot družba najbolj potrebujemo prav to.

Zato se neskončno veselim našega druženja ob mlaju. Nova luna oziroma mlaj podpira nove začetke.

V čem je ta meditacija posebna / drugačna od ostalih meditacij? 

Izpeljana je po metodi I AM Yoga Nidra, za katero sem certificirana in je podprta z znanstvenimi raziskavami in dolgoletno jogijsko tradicijo. Lahkotno nam omogoči odmik od misli in nas nežno zaziblje v stanje meditacije. Namesto razmišljanja in delovanja, se potopimo v čutenje in izkušanje. Ta meditacija je strukturirana tako, da upošteva naravne biološke procese telesa, ki omogočijo sprostitev, zato v meditativno stanje pademo naravno, brez posebnega napora. To je ena izmed najlažjih, najbolj negovalnih in hkrati najbolj učinkovitih meditacij, kar jih boste kadarkoli poskusili. Primerna je za čiste začetnike ali izkušene meditatorje. Dela se v leže, zato se ne boste mučili z neudobnimi položaji.

Poleg tega, da poskrbi za odlično počutje in regeneracijo, na podzavestni ravni re-programira naše vzorce in možgane. Po tej meditaciji se dejansko pojavijo fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu – znanstveno razvidno in dokazano! Znanstveno dokazano se tudi zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ni. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo podzavestno dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se med meditacijo dejansko zgodi povezava med obema. Za spremembe je ključno, da dosežemo tako naš podzavestni kot zavestni del, kar se v tej čarobni meditaciji tudi zgodi!

Meditacija poteka v živo preko spleta, preko aplikacije Zoom. Povezavo za priključitev dobite na vaš e-mail naslov 1 dan pred meditacijo in 1 uro pred meditacijo. NUJNO preverite vse predale (tudi promocije, koš, neželena pošta…). Seveda je potrebno za meditacijo prej plačati. Prosim, da je to urejeno NAJKASNEJE en dan pred meditacijo. Tudi če vam v živo slučajno ne uspe biti z nami, nič hudega, ker dobite naslednji dan posnetek. Vas bom pa seveda vesela v živo v čim večjem številu.

Preberite še nekaj izkušenj po Yoga Nidra meditaciji z mano (to so resnični komentarji: copy-paste) :

Draga Polona, današnja tvoja delavnica, meditacija in ti so bile fenomenalne. Nimam besed s katerimi bi opisala moje navdušenje in tvojo pohvalo. Res občutim globoko hvaležnost. V moji praksi bownove terapije in ostalih tehnik, igra veliko vlogo ljubezen do sebe. Upam, da bo ta tvoja delavnica postala stalnica, saj je ljubezen do sebe ključna za zdravje in dobro počutje in ljudje to zelo potrebujejo. Hvala ti! Objem, Branka 💕

Draga Polona. 💖 Sinoci mi ni uspelo, zato sem meditacijo poslusala danes. Za trenutek me je odneslo…. A v meni obcutek spokojnosti. Miru. In Hvaleznosti. 🙏 Ja in ta caroben obcutek Celostnosti.. 💖. Ob dihanju se mi je celo telo segrelo in cutila sem pozivljajoco energijo! Turbo power 😉. Svetloba je kar svigala po hrbtenici 😍. Kot bi z izgubljenim kosckom nasla tisti delcek sebe, ki me je v zadnjem casu begal. Bolj kot sem se oddaljila od sebe, bolj so se v meni oglasali dvomi. Prisel je nemir in hitreje sem padla v neko kolektivno zmedo…Danes se je kar od nekod pojavila Jasnost: Vse je ok!Iz 💖 HVALEZNA, ker sem v sebi nasla svoje zavetje Miru. Ne glede kaj se dogaja okrog mene. Prav ganjena sem.. 💞Stekla je solzica iskrene Hvaleznosti. 💖Hvala, ker si. 🙏 Romana 

Joj Polona, tole je blo pa noro. Meditacija je bila češnja na vrhu torte😇. Tako lepo od začetka do konca. Gozd čudovit, kres veličasten, v ruzaku sem imela knjigo in kipec bude. Vedro najbolj čista možna voda, vesolje v njej. Skoz jokala od sreče. Še zdej, ko pišem. Pa jutranja zarja, totalna čarobnost. Zares sem dojela, kako lepa, čista, neprecenljiva sem. In telo-močno, zanesljivo, z ramo ob rami za vedno. ❤ Irena

Datum

04 11 2021
Expired!

Ura

20:00 - 20:40

Cena

15.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.