Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Retreat: Reset telesa & uma

4 oktobra, 2019 @ 5:30 pop - 6 oktobra, 2019 @ 1:00 pop

Dobrodošli na edinstveni oddih z delavnicami za reset telesa in uma z mano in mojo drago sestro Ano Plešec!

Ta oddih je del najinega srca in duše, zato je popolnoma edinstven. Je plod najinih različnih znanj in zanimanj.

Namenjen je vašemu čudovitemu telesu – da ga podprete, tako na fizični kot na energijski ravni. Vsi občasno potrebujemo odklop od vsakdana, od obveznosti, skrbi za druge in bučnih misli v glavi, ki nas ves čas priganjajo k stotim opravilom. Zato vam želiva podariti negujočo joga nidro meditacijo, ki vas bo na zelo enostaven način zazibala v stanje brez misli in identifikacij kdo, kaj, zakaj si in moraš biti ali narediti. Enako dosežemo s telesno prakso joge in pranajame, kjer preko diha, vaj za moč in fleksibilnosti telesa poskrbimo tudi za fleksibilnost misli in psihično moč. V življenju in telesu je namreč vse povezano.

Vse, kar bo potrebno za prakso joge in joga nidre, je samo prepustiti se vodenju. Z delavnicami energijskih telesnih procesov Access Consciousness-a, ki jih obe obožujeva in imajo osupljive rezultate, pa bomo dodali piko na i. Naša telesa namreč potrebujejo in obožujejo dotik. Že tako v življenju velikokrat marsikaj počnemo sami in ne znamo prejemati, tu pa se bom povezali še na drugačnih ravneh in spoznali naše zdravilne sposobnosti. Naučili se boste izjemnega procesa za zdravljenje telesa MTVSS, ki ga boste lahko kasneje uporabljali tudi na drugih (na domačih, strankah, na otrocih in živalih). To je proces, ki se lahko zažene ob športnih aktivnostih in naporih za boljše in hitrejše rezultate ter manj bolečin. Pomaga pa celo pri raku in levkemiji. Obstajajo različni položaji rok za različne težave (npr. za kožo, dihalni sistem, prebavo, mišičje, hormonalni sistem, okostje, imunski sitem, centralno – živčni sistem…). Po končanem vikendu dobite za ta del tudi certifikat za praktika tega procesa in ga lahko vključite tudi v svoj posel oziroma to postane vaša nova poslovna dejavnost. Telesne procese boste tako prejemali kot izvajali in verjemite nama, da bodo vaša telesa predla od ugodja in zadovoljstva.

Celoten dogodek je lahko ogromen doprinos vašemu telesu in življenju, saj boste z določenimi znanji odšli domov in jih lahko uporabili tudi kadarkoli kasneje.

Cena je resnično zelo prijazna, saj dobite:

  • dve vadbi joge
  • dve meditaciji
  • delavnico MTVSS s certifikatom
  • vključeni sta dve nočitvi s polpenzionom, vstop v bazen in 1x vstop v savno v prečudovitem Eco Hotelu v Bohinju ****

Res si želiva, da bi si privoščili ta vikend zase z lahkoto, zato sva se potrudili za vas. 289 € boste odšteli za vse našteto, če bivate v dvoposteljni sobi. Za enoposteljno sobo je 50 € doplačila. Če želite, vas z veseljem poveževa v dvoposteljne sobe. Prijave so mogoče do zapolnitve mest. Do 23.9. je potrebno vplačati vsaj 139 € (in na ta način je vaša prijava potrjena), preostanek lahko plačate na dogodku samem.

Program se začne v petek popoldan, ob 17.30 z uvodnim nagovorom, nadaljuje z večerjo in konča z meditacijo. V soboto in nedeljo dopoldan začnemo dan z jogo, nadaljujemo z zajtrkom in delavnico MTVSS. Sobota popoldan je prosta, da lahko izkoristite obisk savne, bazena in/ali se podate na sprehod v čudovito okolico. V nedeljo program zaključimo z MTVSS delavnico okrog enih.

Kako je lahko še boljše kot to?

Program bova vodili Polona Plešec, univ .dipl. andragoginja, učiteljica joge in Access Consciousness facilitatorica telesnih procesov, Barsov in Facelifta in Ana Plešec, dipl. org. turizma, učiteljica hatha, yin in vinyasa joge (RTY 500), zvočna terapevtka in Access Bars facilitatorica (https://anaplesec.si).

Prijave sprejemava na: polona@polonaplesec.si ali anahatha@anaplesec.si ali na tel.št.: 041/276-884 (Polona) ali 040/284-011 (Ana). 

 

Podrobnosti

Začetek:
4 oktobra, 2019 @ 5:30 pop
Konec:
6 oktobra, 2019 @ 1:00 pop
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Bohinj ECO Hotel
Bohinj, Slovenija + Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.