Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Seks kot negovalna in zdravilna energija

13 marca @ 5:00 pop - 8:00 pop

€80

Dobrodošli na delavnici telesnega procesa Access Consciousness Magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij.

Ta proces odklepa v našem telesu programiranje, ki nas sili k temu, da nas privlačijo ljudje, ki so dobro videti, vendar resnično za nas in naše telo niso negovalni. Če vaše telo privlačijo ljudje, ki zanj niso negovalni, to odstranjuje zmožnost vašega prejemanja in da bi imeli to, kar je za vaše telo in vas razširjajoče. Zdi se, da se pri zaganjanju tega procesa odpre prostor za drugačno prihodnost in izbire za vas in vaše telo.

Je čas za obnavljanje generativnih seksualnih energij, ki obnavljajo negovalne in zdravilne seksualne energije, ki smo si jih z omejitvami magnetne privlačnosti onemogočili imeti?

Če da, dobrodošli na delavnico, ki se je izjemno veselim.

Na delavnico lahko pridete s svojim partnerjem, vsekakor pa to ni pogoj za udeležbo. V vsakem primeru se razdelimo po parih in zaženemo energije s polaganjem rok na priporočena mesta po telesu (preko obleke). Vmes se tudi pogovarjamo, verbalno čistimo omejitve in ustvarjamo drugačno seksualno prihodnost za nas in svet. Z vašo prisotnostjo in vprašanji ste soustvarjalci delavnice.

Naj poudarim, da namen delavnice ni (samo) sprememba v energiji, ki je povezana s spolnostjo, ampak so telesni procesi nekaj, kar vpliva na naše celotno življenje, telo in prejemanje na splošno. Namen delavnice je ta, da se odpremo prostoru, kjer na splošno izbiramo energije, ki so za nas podporne, ne pa uničevalne (to je lahko v poslu, v vseh ostalih odnosih…).

Vse je nasprotno od tega, kar se pojavlja in nič ni nasprotno od tega, kar se pojavlja.

Kaj je še mogoče?

Predhodne prijave so nujne preko e-maila: polona@polonaplesec.si ali telefona 041-276-884 (od ponedeljka do petka od 10ih do 16ih).

O voditeljici delavnice Poloni Plešec: Je univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika, učiteljica joge, ljubiteljica meditacije, dobre hrane, družbe, potovanj, knjig, mama in strastna raziskovalka življenja, teles in tega, kaj je še mogoče onkraj tega, kar drugi mislijo, da je mogoče. Ne verjame v omejitve. V življenjih in telesih. Pri tem ji pomagajo različna orodja Access Cosnciousness, saj je z njimi spremenila že marsikaj v svojem življenju, prav tako pa tudi udeleženci njenih delavnic in udeleženci delavnic Access Consciosuness po celem svetu. Kaj če je namen življenja ta, da se zabavamo in uživamo in je čas, da začnemo uživati v svojih telesih, jih sprejemati in oboževati? Vse delavnice telesnih procesov nas odpirajo radosti utelešenja, prejemanju in skupnosti s telesom, česar nas niso naučili nikjer drugje (pa bi nas morali).

Polona se redno udeležuje (in jih pogosto tudi prevaja) naprednih seminarjev Access Cosnciousness-a.

Podrobnosti

Datum:
13 marca
Čas:
5:00 pop - 8:00 pop
Cena:
€80

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana – Dunajska 116
Dunajska 116
Ljubljana,
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.