SOP pokušina x 3

Seansa simfonije možnosti te povabi v popolnoma drugačno bivanje in življenje. To ni terapija ali zdravljenje – je raziskovanje energij s tarčo, da opolnomoči vsako osebo, da ve, kaj lahko izbere in kaj lahko spremeni.

Vsak posameznik ima edinstveno sposobnost prejemanja in podarjanja energij. S seanso simfonije možnosti dobiš dostop do zavedanja, kar je prav zate in za tvoje telo, onkraj tega, kar si kupil-a kot resnično v tej realnosti.

Začne ustvarjati prostor zavedanja, da realnost ki jo trenutno živiš, ni edina možna, ki jo lahko izbereš.

Seanse simfonije možnosti temeljijo na Access Consciousness orodjih in energijsko transformacijskem delu dr. Dain Heer-a. Vsi praktiki simfonije možnosti so trening opravil osebno pri dr. Dainu Heer-u ali preko serij seminarjev po celem svetu.

Vabljeni na skupinske pokušine simfonije možnosti, ki bodo potekale 3 zaporedne srede, in sicer 14., 21. in 28.4.2021 od 19ih do 19.40. Naslednji dan boste prejeli tudi posnetek srečanja.

Tokrat je cena PROMOCIJSKA – SAMO 20 € za 3 x skupinsko pokušino simfonije možnosti. Ne zamudite te izjemne priložnosti!

Skupina ljudi ustvari močnejšo energijo, zato me res zanima, kaj vse lahko skupaj ustvarimo na naslednjih 3 področjih, ki so tudi tematike posameznega srečanja:

1.) Srečno telo (14.4.2021)

2.) Orgazmično življenje (21.4.2021)

3.) Aktivacija bogastva (28.4.2021)

Seansa simfonije možnosti je lahko zelo sproščujoča in/ali hkrati intenzivna. Od vas se pričakuje le, da uživate, se sprostite, najbolje je, da ležite in se prepustite čarobnosti. Kaj če ne bi več trdo delali za spremembe, ampak bi si dovolili PREJEMATI? To je vaša priložnost za spremembo na lahkoten način! Jo boste zagrabili?

Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

Spodaj lahko preberete še 3 izmed mnogih prejetih pozitivnih sporočil in zahval po eni skupinski seansi simfonije možnosti.

Datum

14 - 28 04 2021

Ura

19:00 - 19:40

Cena

20.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.