SOP pokušina ZLATA ZEMLJA

Seansa simfonije možnosti te povabi v popolnoma drugačno bivanje in življenje. To ni terapija ali zdravljenje – je raziskovanje energij s tarčo, da opolnomoči vsako osebo, da ve, kaj lahko izbere in kaj lahko spremeni.

Vsak posameznik ima edinstveno sposobnost prejemanja in podarjanja energij. S seanso simfonije možnosti dobiš dostop do zavedanja, kar je prav zate in za tvoje telo, onkraj tega, kar si kupil-a kot resnično v tej realnosti.

Začne ustvarjati prostor zavedanja, da realnost ki jo trenutno živiš, ni edina možna, ki jo lahko izbereš.

Seanse simfonije možnosti temeljijo na Access Consciousness orodjih in energijsko transformacijskem delu dr. Dain Heer-a. Vsi praktiki simfonije možnosti so trening opravil osebno pri dr. Dainu Heer-u ali preko serij seminarjev po celem svetu.

Tokratna seansa je POKUŠINA simfonije možnosti, kar pomeni, da se razlikuje od individualnih seans. Želim, da dobite okus tega, kaj simfonija možnosti je.

Vem, da je v skupini izjemna moč in da na Zemlji obstaja skupina ljudi, ki nas povprašuje po več zavedanja, obilja, harmonije, miru, skupnosti z Zemljo in vso živo ter neživo naravo. Vemo, da je mogoče nekaj več. Verjamemo v čarobnost in čudeže. Želim si, da stopimo v svojo polno moč in potenciale in zaživimo “Harry-ja Potter-ja”, ki v resnici smo.

Ta seansa bo v doprinos vsakemu sodelujočemu posamezniku, nam kot skupnosti in tudi naši čudoviti mami Zemlji. Kakšen doprinos smo lahko vsi skupaj Zemlji, drug drugemu in kakšen prispevek sem lahko jaz za vas, pri utelešanju energij zlate Zemlje? Kaj mi vemo o njej, kaj mi vemo o tem, kaj je mogoče? Bi to zaživeli?

Tokratna seansa je moje darilo Zemlji in vsem nam, zato je popolnoma BREZPLAČNA.

Če vam bo všeč, se mi boste lahko kasneje pridružili še na treh pokušinah simfonije možnosti z naslovi:

1.) Srečno telo

2.) Orgazmično življenje

3.) Aktivacija bogastva

Cena za vse 3 seanse pa je SAMO 20 €! 🙂 Za te 3 seanse se lahko prijaviš TULE.

Seansa simfonije možnosti je lahko zelo sproščujoča in/ali hkrati intenzivna. Od vas se pričakuje le, da uživate, se sprostite, najbolje je, da ležite in prejemate. Trajala bo cca 40 minut.

Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

Veselim se vas!

Datum

07 04 2021
Expired!

Ura

19:00 - 19:40

Cena

Free

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.