Pilates – joga preko spleta

Vadba vključuje vaje iz pilatesa in joge, z namenom doseči moč in razteznost vseh možnih mišic v našem telesu, lepo držo, močne trebušne in hrbtne mišice, skladno, lepo oblikovano postavo, dobro psihično in fizično počutje. Vedno dodam tudi kanček sprostitve na koncu in pozitivnih, spodbudnih besed. Takšna vadba dokazano izboljšuje naše zdravje, imunski sistem, videz in psiho – fizično počutje. 

Za vadbo potrebujete svojo blazino in nekaj prostora. Idealno je, če vas med vadbo nihče ne moti. Razen, če se vam kdo pridruži. 😉 Vadimo bosi ali v nogavicah.

Sama sem od nekdaj bila aktivna športnica. Trenirala sem ples, ritmično gimnastiko, kotalkanje, že pri koncu osnovne šole pa me je pot peljala k aerobiki in potem k različnim vodenim vadbam. Že v srednji šoli sem opravila svoj prvi tečaj za vodenje aerobike in se kasneje izobraževala v različnih vadbenih zvrsteh. Sedaj že nekaj let ostajam zvesta vodenju moje mešanice pilatesa in joge. Za mano je veliko odvodenih ur in nekatere stranke z mano ostajajo že deset let.

Zaradi trenutne situacije vadbo selim na splet in tako se je odprl prostor, da se mi pridružite novi člani iz cele Slovenije in celo tujine.

Cena vadbe je 30 € za 4 zaporedne tedne oziroma vadbe. Vadimo ob ponedeljkih ob 18.30 do 19.30. Pridružite se nam lahko katerikoli ponedeljek. Vadba mora biti poravnana na dan, ko začnete vaditi. V primeru, da se mi kdaj na vadbi v določenem terminu ne morete pridružiti, dobite omejen dostop do posnetka. Zakaj? Zato, ker vas želim motivirati, da ste večinoma z mano ob določenem terminu in pri tem vztrajate. In ker je energija, ko smo skupaj, drugačna.

Na vadbo se morate nujno prej prijaviti, da dobite Zoom link, preko katerega boste z mano na računalniku / ali preko telefona.

Vadba je primerna za zdrave posameznike, ki nimate posebnih zdravstvenih težav. Vadite na lastno odgovornost.

Kako vedeti, ali je vadba z mano prava za vas? Tako da si vzamete eno uro časa in vadite z mano v posnetku spodaj. Delim eno izmed naših preteklih vadb. Dobrodošli.

Datum

23 11 2020 - 28 12 2020

Ura

18:30 - 19:30

Cena

30 €

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.