Pilates – joga preko spleta

Vadba vključuje vaje iz pilatesa in joge, z namenom doseči moč in razteznost vseh možnih mišic v našem telesu, lepo držo, močne trebušne in hrbtne mišice, skladno, lepo oblikovano postavo, dobro psihično in fizično počutje. Vedno dodam tudi kanček sprostitve na koncu in pozitivnih, spodbudnih besed. Takšna vadba dokazano izboljšuje naše zdravje, imunski sistem, videz in psiho – fizično počutje. 

Za vadbo potrebujete svojo blazino in nekaj prostora. Idealno je, če vas med vadbo nihče ne moti. Razen, če se vam kdo pridruži. 😉 Vadimo bosi ali v nogavicah.

Sama sem od nekdaj bila aktivna športnica. Trenirala sem ples, ritmično gimnastiko, kotalkanje, že pri koncu osnovne šole pa me je pot peljala k aerobiki in potem k različnim vodenim vadbam. Že v srednji šoli sem opravila svoj prvi tečaj za vodenje aerobike in se kasneje izobraževala v različnih vadbenih zvrsteh. Sedaj že nekaj let ostajam zvesta vodenju moje mešanice pilatesa in joge. Za mano je veliko odvodenih ur in nekatere stranke z mano ostajajo že deset let.

Zaradi trenutne situacije vadbo selim na splet in tako se je odprl prostor, da se mi pridružite novi člani iz cele Slovenije in celo tujine.

Cena vadbe je 30 € za 4 zaporedne tedne oziroma vadbe. Vadimo ob ponedeljkih ob 18.30 do 19.30. Pridružite se nam lahko katerikoli ponedeljek. Vadba mora biti poravnana na dan, ko začnete vaditi. Po vadbi prejmete tudi posnetek za ogled vadbe, ki vam je na voljo, da vadbo ponovite ali vadite po lastnem urniku. Si pa želim, da vas je čim več (če le lahko) z mano v živo. Da imate red. In energija je, ko smo skupaj, drugačna. Več vas je, več energije imam tudi jaz. 🙂

Na vadbo se morate nujno prej prijaviti, da dobite Zoom link, preko katerega boste z mano na računalniku / ali preko telefona.

Vadba je primerna za zdrave posameznike, ki nimate posebnih zdravstvenih težav. Vadite na lastno odgovornost.

Kako vedeti, ali je vadba z mano prava za vas? Tako da si vzamete eno uro časa in vadite z mano v posnetku spodaj. Delim eno izmed naših preteklih vadb. Dobrodošli.

  Datum

  22 02 2021 - 15 03 2021
  Expired!

  Ura

  18:30 - 19:30

  Cena

  30 €

  Več info

  PRIJAVI SE
  PRIJAVI SE
  No event found!