Spletna vadba za ženske

Vadba vključuje vaje iz pilatesa in joge, z namenom doseči moč in razteznost vseh možnih mišic v našem telesu, lepo držo, močne trebušne in hrbtne mišice, skladno, lepo oblikovano postavo, dobro psihično in fizično počutje. Vedno dodam tudi kanček sprostitve na koncu in pozitivnih, spodbudnih besed. Takšna vadba dokazano izboljšuje naše zdravje, imunski sistem, videz in psiho – fizično počutje. 

Za vadbo potrebujete svojo blazino in nekaj prostora. Idealno je, če vas med vadbo nihče ne moti. Razen, če se vam kdo pridruži. 😉 Vadimo bose ali v nogavicah.

Sama sem od nekdaj bila aktivna športnica. Trenirala sem ples, ritmično gimnastiko, kotalkanje, že pri koncu osnovne šole pa me je pot peljala k aerobiki in potem k različnim vodenim vadbam. Že v srednji šoli sem opravila svoj prvi tečaj za vodenje aerobike in se kasneje izobraževala v različnih vadbenih zvrsteh. Sedaj že nekaj let ostajam zvesta vodenju moje mešanice pilatesa in joge. Za mano je veliko odvodenih ur in nekatere stranke z mano ostajajo že deset let.

Zaradi trenutne situacije vadbo selim na splet in tako se je odprl prostor, da se mi pridružite nove članice iz cele Slovenije in celo tujine.

Cena vadbe je 30 € za 4 zaporedne tedne oziroma vadbe. Vadimo ob ponedeljkih ob 18.30 do 19.30. V primeru, da se mi kdaj na vadbi v določenem terminu ne morete pridružiti, dobite omejen dostop do posnetka. Zakaj? Zato, ker vas želim motivirati, da ste večinoma z mano ob določenem terminu in pri tem vztrajate. In ker je energija, ko smo skupaj, drugačna.

Na vadbo se morate nujno prej prijaviti, da dobite Zoom link, preko katerega boste z mano na računalniku / ali preko telefona.

Vadba je primerna za zdrave posameznice, ki nimate posebnih zdravstvenih težav. Vadite na lastno odgovornost.

Lepo dobrodošle.

Datum

02 11 2020 - 23 11 2020

Ura

18:30 - 19:30

Cena

30 €

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
Nov 14 2020

MTVSS

Medvode
No event found!

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.