Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Vlečenje energije za Boginje

3 avgusta @ 11:00 dop - 28 avgusta @ 11:15 dop

€44

Dobrodošla ljuba boginja!

Ta spletni program je zate, če

 

Kako bomo to dosegle?

Vsak dan, ob 11ih dopoldan, od ponedeljka do petka bomo delale energijsko vajo vlečenje energije, ki bo trajala cca 15 do 20 minut.

Srečanja bodo potekala v živo, preko spleta, preko FB skupine, v katero vas povabim, ko za program plačate. FB skupina omogoča zelo lepo pregledno razvrščanje videev, tako da sploh ni problema, če vam ura ne ustreza. Posnetek vas bo vsak dan čakal v skupini in vsi posnetki bodo ostali v skupini in vam bodo vedno na voljo. 

Vsak dan bo drugačen, vsak dan se bomo posvetile določeni energiji in kvaliteti, ki jo želimo povabiti in oplemenititi v svojem življenju in telesu. Vse je najprej energija, vse, kar si želimo videti, prijeti in zmanifestirati v fizični obliki, nastane najprej v energijskem svetu. Vlečenje energije je izjemno lahkoten in čaroben način za ustvarjanje življenja. 

Povezale se bomo z Zemeljskimi energijami (energijo ognja, zraka, vode in zemlje) in Vesolja.

Povezale se bomo z duhovi narave, boginjami, s svetlobnimi bitji in zmaji.

Kako smo lahko v skupnosti z vsem, vsemi in prejemamo od vseh in vsega?

Lepo in čarobno bo. Obljubim.

Če s programom slučajno ne bi bila zadovoljna, vrnem denar. Brez vprašanj. 

Spodaj lahko narediš in pogledaš en primer splošnega vlečenja energije, da začutiš in si predstavljaš, na kakšen način se dela, kako deluje in če je moja energija tista, ki te lahko podpre pri ustvarjanju tvojega sanjskega življenja.

Vtisi dosedanjih udeleženk mojih vlečenj energije:

Kdo sem jaz?

Sem oseba z raznoraznimi vlogami in izkušnjami, prav tako kot ti. Sem mama. Sem podjetnica. Sem univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika. Sem učiteljica joge. Cca tri leta uporabljam Access Consciousness orodja in od takrat dalje se je moje življenje dinamično spremenilo. To so orodja, ki so mi povrnila vero v čarobnost, predvsem pa mi dala jasnost, dostop do zavedanja, moje lastne moči in notranje mirnosti. Ogromne premike sem naredila na področju zaupanja sebi, lastnemu telesu, na področju financ in bivanja v sedanjem trenutku. Sem hvaležnost, lahkotnost, radost in mirnost. Če je to nekaj, kar si želiš zase, ti bodo orodja, ki jih uporabljam tudi sama, ogromna podpora na tej poti.

Če te še karkoli zanima, sem ti z veseljem na voljo za odgovore na tvoja vprašanja po telefonu 041-276-884 ali preko e-maila polona@polonaplesec.si.

Če si že odločena, pa svojo prijavo oddaj s klikom na gumb PRIJAVI SE spodaj in sistem te pelje do naročila. Tvoje članstvo je potrjeno s plačilom. Vlečenje energije bo potekalo v zaprti FB skupini, kamor te povabim, ko zanj plačaš. 

Zelo se te veselim in te srčno objemam, Polona

Podrobnosti

Začetek:
3 avgusta @ 11:00 dop
Konec:
28 avgusta @ 11:15 dop
Cena:
€44

Prizorišče

preko spleta

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.