Vlečenje energije za čarobnice

Vse je najprej energija. Preden se nekaj pojavi v fizični obliki, obstaja na energijskem nivoju. Zato je kreacija življenja s pomočjo zavestnega usmerjanja in upravljanja z energijo pravzaprav izjemno enostavna. Dejansko ves čas energijsko kreiramo. Če imaš v življenju okoliščine in stvari, ki jih nočeš, zelo verjetno ustvarjaš to na nezavedni ravni. Je čas, da se zavestno odpreš čarovniji?

Pridruži se mi na enomesečnem popotovanju, kjer boš postala mojstrica upravljanja in kreacije z energijo, ki ti je ves čas na voljo in je povsod. Uporabi jo sebi v prid.

V skupini je moč, zato izkoristi to močno skupinsko kreacijo za to, da povečaš svoje obilje in zadovoljstvo na področju: financ, odnosov, posla, na delovnem mestu, za notranji mir, več lahkotnosti, radosti, zabave, užitka…

Povečaj čudeže in čarobnost v tvojem življenju. Kaj če je mogoče vse in še več, o čemer si kadarkoli sanjala? Je čas, da tvoje sanje postanejo resničnost?

Tokrat je vlečenje energije namenjeno samo čarobnim ženskam. Ta program je zate, če čutiš, da je čas, da začneš živeti iz sebe in kreiraš svoje življenje na mehak, nežen, lahkoten način, in si odprta za mojo podporo ter podporo Vesolja. Vse je tu zate, samo vprašati moraš.

Ta program je zate, če želiš živeti in delovati na ženstveni način. Ženske in moški nismo enaki. Naša fiziologija ni enaka, naši spolni organi in hormoni niso enaki. Naša naravna energija ni »push« (potiskanje), ampak je »pull« (kar v prevodu pomeni vlečenje – zato vlečenje energije). Že naši spolni organi so narejeni tako. Me svoje zaklade skrivamo v notranjosti, me prejemamo…

Meni najljubši primer pull – vlečenja energije je cvetoča in dišeča rožica. Voljna podarjati čebelicam. Ampak nikamor se ne premakne, nikamor ne gre, čebela pride k njej.

Je čas, da postaneš tako magnetna za vse, kar si želiš? Kaj če bi vse prihajalo k tebi lahkotno, radostno in veličastno?

To seveda ne izključuje tvoje (inspirativne) akcije. V obeh spolih obstajata oba principa, tako ženski kot moški. Ampak akcija iz zaupanja, ki je energijsko podprta, je drugačna kot brezglavo zaletavanje v zid in umsko / fizično / psihično naprezanje. Če je čas, da se od tega posloviš, dobrodošla v program, s katerim začnemo 6.9.2021. Konča pa se 1.10.2021.

Kako bo program potekal?

Program poteka v zaprti FB skupini. V ponedeljek, sredo in petek ob deveti uri dopoldan se bom tam javila v živo. Vsakič z novo energijsko vajo na določeno tematiko. Trajanje posameznega javljanja bo od 15 do 20 minut. Če ti ura oziroma termini ne ustrezajo, ni nobenega problema. Vsi posnetki te ves čas čakajo v skupini in vajo lahko narediš, kadar bo ustrezalo tebi. Posnetki bodo v skupini na voljo do konca leta 2020. Takrat se skupina zapre.

Podatke za vstop v FB skupino prejmeš na mail (ko za program plačaš).

Ob vpisu v ta program dobiš kot darilo tudi POSEBEN BONUS. Čudovito transformacijsko meditacijo Magnetična ženska, ki bo potekala na polno luno 21.9.2021, ob 2o-ih zvečer. Ta meditacija bo služila kot dodatna podpora in bo celotno izkušnjo in rezultate samo še poglobila. Meditacijo dobiš v trajno last. Več o njej lahko prebereš tule.

Spodaj lahko preveriš komentarje mojih dosedanjih zadovoljnih udeležencev in narediš eno preteklo vlečenje energije z mano. Nobeno vlečenje ni povsem enako in tudi jaz se ves čas izobražujem in napredujem, tako da nas vsakič znova čaka še več in več čarobnosti. Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

Datum

06 09 2021 - 01 10 2021
Expired!

Cena

79.00€

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja