Vlečenje energije za čarobno 2022

Če kdaj, je sedaj čas da se odpremo čarobnosti in čudežem, je res? Ne dovolite, da vas negativne misli, prepričanja, napovedi, strahovi in dvomi drugih ljudi in zunanjih okoliščin povlečejo v svoj vrtinec. Tudi sedaj in v prihodnosti je možno vstopiti v vrtinec lahkotnosti, radosti in obilja. Kar sejete, to boste želi. Posadimo semena prihodnosti, ki si jo želite zase.

Vlečenje energije je preprosta in izjemno učinkovita metoda, s katero lahko v svoje življenje privlečemo vse, kar si želimo – kot magnet! Postanite energija, ki se ji ne bo možno upreti.

Vse je energija, energija je povsod, energije ne moremo uničiti, lahko pa spreminja svojo obliko. To nam je povedal že Einstein.

Naše misli so energija, naše želje so energija, naše manifestacije so energija in vse, kar obstaja na fizičnem nivoju in izgleda trdno, je v osnovi energija. Tudi naše omejitve, ki se včasih zdijo trdne kot kamen, se lahko stopijo in izpuhtijo. Tako kot voda lahko postane led ali pa para.

Kaj če bi se igrali s preobražanjem energije in bi se naučili energijo uporabljati sebi v prid, ne pa proti sebi?

To dejansko počnemo na vlečenjih energije.

Pridružite se mi na 4-tedenskem popotovanju, kjer boste postali mojstri upravljanja z energijo.

V skupini je moč, zato izkoristite to močno skupinsko kreacijo za to, da povečate svoje obilje in zadovoljstvo na področju: financ, odnosov, posla, na delovnem mestu, na področju zdravja, dobrega počutja in vnesite v svoje življenje več zabave in radosti.

Povečajte čudeže in čarobnost v tvojem življenju. Kaj če je mogoče vse in še več, o čemer ste kadarkoli sanjali? Je čas, da v letu 2022 tvoje sanje postanejo resničnost?

S programom začnemo 7.12.2021. Cena je 79 €.

Vstopimo skupaj v novo, čarobno leto 2022!

Kako bo program potekal?

Program poteka v zaprti FB skupini. V torek in četrtek ob deseti uri dopoldan se bom tam javila v živo. Vsakič z novo energijsko vajo na določeno tematiko. Trajanje posameznega javljanja bo od 15 do 20 minut. Če vam ura oziroma termini ne ustrezajo, ni nobenega problema. Vsi posnetki ostanejo v skupini in vajo lahko naredite, ko bo ustrezalo vam. Posnetki bodo v skupini na voljo še celo leto 2022, tako da boste lahko vaje ponavljali. Vaja dela mojstra! Večkrat kot boste naredili določeno vajo, večjo spremembo boste prejeli. Preizkušeno.

Podatke za vstop v FB skupino prejmete na vaš mail dan pred začetkom programa, to bo 6.12.2021. Seveda mora biti do takrat plačilo poravnano.

Spodaj lahko preverite komentarje mojih dosedanjih zadovoljnih udeležencev in naredite eno preteklo vlečenje energije z mano. Nobeno vlečenje ni povsem enako in tudi jaz se ves čas izobražujem in napredujem, tako da nas vsakič znova čaka še več in več čarobnosti. Kako je lahko še boljše kot to in kaj je še mogoče?

Datum

07 - 30 12 2021

Več info

PRIJAVI SE

Lokacija

Preko spleta
Polona Plešec

Facilitatorka

Polona Plešec
Tel.
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE
No event found!

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.