Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vlečenje energije za obilje (online)

9. maja - 3. junija

49,00€

Je čas, da se odprete za več čarobnosti, čudežev  in obilja?

Ne dovolite, da vas negativne misli, prepričanja, napovedi, strahovi in dvomi drugih ljudi in zunanjih okoliščin povlečejo v svoj vrtinec. Tudi sedaj in v prihodnosti je možno vstopiti v vrtinec lahkotnosti, radosti in obilja. Kar sejete, to boste želi. Posadimo semena čarobne prihodnosti, ki si jo želite zase.

Vlečenje energije je preprosta in izjemno učinkovita metoda, s katero lahko v svoje življenje privlečemo vse, kar si želimo – kot magnet! Postanite energija, ki se ji ne bo možno upreti.

Vse je energija, energija je povsod, energije ne moremo uničiti, lahko pa spreminja svojo obliko. To nam je povedal že Einstein.

Naše želje so energija, naše manifestacije so energija in vse, kar obstaja na fizičnem nivoju in izgleda trdno, je v osnovi energija. Tudi naše omejitve, ki se včasih zdijo trdne kot kamen, se lahko stopijo in izpuhtijo. Tako kot voda lahko postane led ali pa para.

Kaj če bi postali mojstri preobražanja energije in bi se naučili energijo uporabljati sebi v prid, ne pa proti sebi?

To dejansko počnemo na vlečenjih energije.

To je eden izmed programov, ki jih imajo moji udeleženci najraje. Z vlečenjem energije lahko spremenimo našo finančno situacijo, naše odnose, dnevno počutje, ustvarimo čudeže na poslovnem področju, vplivamo na več energije, se počutimo bolj umirjeni in si začnemo zaupati. Ugotovimo, da smo mi kreatorji naše resničnosti, da je moč v naših rokah in da nismo žrtve okoliščin, temveč imamo izbiro, kako bomo živeli. Pomagala vam bom, da boste ugotovili, kaj si resnično želite v življenju, kako se želite počutiti in potem bomo to skupaj povlekli v vaše življenje.

To je neprecenljiva naložba v vaše počutje in življenje.

Ko delate pod mojim vodstvom, je vse, kar je potrebno, da se priklopite in prepustite, da vas vodim. Lahko ste z mano v živo ali v posnetku. Oboje in v vsakem primeru deluje. Potem pa boste znali to tudi sami. Je pa vedno fino delati v skupini, ker nas podpre energija skupine, energija tistega, ki vodi in tako to zagotovo tudi naredimo. Če smo prepuščeni sami sebi, včasih kar pozabimo oziroma tega ne izvajamo. Tudi če ste že bili v kakšnem izmed mojih ciklusov (ali ste to počeli s kom drugim), naj vam povem, da je VEDNO drugače. Ker sem jaz drugačna. Ker je skupina drugačna. Ker je naš fokus drugačen. Tokrat se odpiramo obilju na vseh ravneh.

Kako program poteka?

Program bo potekal 4 tedne. 3x tedensko, vsak ponedeljek, sredo in petek ob 10ih dopoldan bomo skupaj naredili novo energijsko vajo, ki bo trajala cca 15 do 20 minut.

Srečanja potekajo v živo, preko spleta, preko FB skupine, v katero ste povabljeni po plačilu programa. S skupino smo začeli 9.5.2022, ampak se vanjo še lahko priključite do zaključka programa. Vaje so enako intenzivna in delujoče, če jih delate v ponovitvi. Posnetki so vsi shranjeni v skupini in bodo ostali na voljo za ogled še 3 mesece po poteku programa. Tak program se po tako ugodni ceni NE bo več ponovil, tako da izkoristite zadnjo priliko po tej ceni.

Vas zanimajo izkušnje preteklih udeležencev?

 

Če vas zanima, kako konkretno lahko vlečenje energije izgleda, naredite eno izmed preteklih vaj z mano. Vsaka vaja pa je edinstvena! Ko se mi pridružite v programu, prejmete kar 12 različnih energijskih vaj (za različna področja).

Če vas še karkoli zanima, mi lahko pišete na info@polonaplesec.si.

POMEMBNO! Da lahko oddate prijavo spodaj, morate klikniti na + in 0 spremeniti v 1.

Podrobnosti

Začetek:
9. maja
Zaključek:
3. junija
Cena:
49,00€

Prizorišče

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo