ACCESS BARS® delavnica

Access Bars je tehnika, s katero počistimo omejujoča prepričanja našega uma, negativna čustva, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na izjemno lahkoten in sproščujoč način. Omogoči nam takojšnjo sprostitev, dobro počutje, boljši spanec in ima tudi globlje učinke na naše življenje.

⭐ Kaj če vam ta delavnica lahko da orodja, ki jih že ves čas iščete?

Access Bars je tretma, ki se izvaja z nežnim dotikom 32 točk na glavi. Po 15 minutah možgani preidejo v globoko sproščeno theta stanje, kjer se začne zdravljenje različnih področij. Vsaka točka je zadolžena za določeno področje in z dotikom te točke se čisti elektro- magnetni naboj misli, prepričanj, čustev, občutkov, povezanih s tem področjem. Obstaja točka za telo, spolnost, zdravljenje, kontrolo, denar, kreativnost, zavedanje, mir, manifestacijo, moč,  umirjenost, prijaznost, hvaležnost, komunikacijo, radost, žalost, čas in prostor… Zato vam Bars-i resnično lahko spremenijo marsikaj, saj vplivajo na in so povezani z vsemi ključnimi življenjskimi področji.

⭐ Zakaj se kljub temu, da si želite sprememb, vrtite v začaranem krogu?

Večinoma k našim izzivom pristopamo razumsko in jih želimo rešiti na podlagi našega uma in logike. Vendar so naše omejitve v resnici energijske in nelogične. Če bi bile logične, bi jih že rešili. Access Bars-i vam nudijo povsem drugačen pristop k spremembam, saj blokade odstranimo na energijski in podzavestni ravni. Ta način je trajen in dejansko deluje.

Vsako izvajanje Access bars tretmaja lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

⭐ Kako poteka delavnica?

V prvem, teoretičnem delu spoznamo Access Consciousness, orodja in vprašanja, ki vam pomagajo spremeniti karkoli. V praktičnem delu se naučimo izvajati Access Bars terapijo in jo tudi prejmete. 2 terapiji prejmete, 2 izvajate.

Po delavnici prejmete certifikat Bars praktika, kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapij. Bars tehnika ne izključuje drugih tehnik. Lahko jo dodate kot dopolnilo temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim znancem in družinskim članom.

Ljudje po Access Bars terapiji poročajo o:

–  večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
–  izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj (obstajajo tudi znanstveni dokazi za to),
–  veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
–  odstranitvi določenih vzorcev obnašanja in delovanja,
–  premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
–  manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
–  manj stresa in travm,
–  manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
–  več sproščenosti in boljšem spancu.

Spodaj je slika spremembe po eni Access Bars seansi, ki je trajala 75 minut. Nastala je v neodvisni raziskavi dr. Lise Cooney. Uporabljena je termometrija, kjer so področja, ki ne delujejo optimalno, obarvana drugače.

Bars-i so tudi znanstveno dokazani. V videu spodaj si lahko ogledate osupljive izsledke raziskave dr. nevroznanosti. Obstaja pa tudi raziskava na področju depresije in anksioznosti, kjer je bil pri vseh udeleženih najslabši rezultat 50% izboljšanje po enem samem tretmaju.

Blog prispevek, kaj se je zame spremenilo po delavnici pa je tule. ⭐ Cena

–  240 €
–  120 € – za ponavljanje delavnice (če ste jo opravljali kadarkoli in pri kateremkoli facilitatorju) in za 16. –  18. letnike
*V primeru, da delavnico ponavljate, prosim napišite pri zaključku nakupa pod dodatne informacije – opombe naročila.

–  brezplačno – otrok do 15. leta v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico.

Na delavnico se nujno prej prijavite preko e-maila: polona@polonaplesec.si ali telefona 041-276-884.

⭐ Kdo sem vaša facilitatorica Polona?

Poleg tega, da sem Access Bars facilitatorka, sem tudi učiteljica joge in strastna raziskovalka življenja, duhovnosti in osebnostne rasti. Zanima me celosten pogled na življenje in človeka, vključno z energijskim svetom. Konec koncev je energija začetek vsega in je neuničljiva. V največje zadovoljstvo mi je opazovati spremembe in napredek udeležencev mojih delavnic. Access Bars-i so tako meni kot njim in že tisočim ljudem po celem svetu pomagali do veliko več lahkotnosti v življenju, telesu, odnosih in v poslu, zato z velikim navdušenjem te izkušnje in znanje delim naprej.V spodnjem videu me lahko spoznate. Maja, ki je bila tudi ena izmed udeleženk na mojih delavnicah in Barse tudi profesionalno izvaja na strankah, me je intervjujvala na temo sprememb s pomočjo Bars-ov in Facelifta. Podelila pa je tudi svoje. Veselim se vas! Kakšen doprinos je lahko ta delavnica vam in vašemu življenju? Prijavite se in ugotovite… 🙂

Date

Sep 26 2020

Time

9:00 am - 5:00 pm

Cost

240 € (120 € v primeru ponavljanja)

More Info

PRIJAVI SE
Polona Plešec

Organizer

Polona Plešec
Phone
041-276-884
Email
polona@polonaplesec.si
PRIJAVI SE

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.