Delovni zvezek Kako postati denar

Namen delovnega zvezka je, da vam omogoči večjo jasnost in lahkotnost z denarjem.

Delovni zvezek Kako postati denar je skanaliziral ustanovitelj Access Consciousness®, Gary M. Douglas. V njem so napisani preprosti koraki in orodja kako do več jasnosti v zvezi z denarjem in kako ga imeti VEČ!

25,00 

Opis

Kaj če bi bil denar samo orodje za spreminjanje sveta?

Kaj če bi bili pripravljeni prejeti neomejene količine denarja?

Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem. Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti. V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.

 

O avtorju

Gary M. Douglas je s transformacijskimi procesi in orodji, ki spreminjajo življenja, začel pred 30 leti. Imenujejo se Access Consciousness® . Ta orodja, ki so ves čas na kreativnem robu zavedanja, so spremenila življenja že dest tisočim ljudem po vsem svetu. Njegovo delo je sedaj prisotno v več kot 170 državah, z več kot 5.000 facilitatorji po vsem svetu. Orodja so izjemno preprosta in učinkovita. Spreminjajo ljudi vseh starosti, spolov, ne glede na njihovo ozadje. Pomagajo odstraniti zidove omejitev, ki nam onemogočajo živeti svobodno življenje, ki si ga resnično želimo.

Dodatne informacije

Avtor

Gary M. Douglas

Format

A4

Št. strani

81

Vezava

Tisk, mehke platnice