MTVSS

MTVSS je energijski telesni proces (kratica pomeni sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja), ki vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Mi bomo naredili splošnega, za krepitev imunskega sistema. V izročkih pa imate napisane tudi druge možnosti izvedbe.

Poglej si vse delavnice TUKAJ

80,00 

Opis

To je proces, ki je varen za uporabo. Nima neželenih stranskih učinkov. Koristi tudi otrokom in živalim. Pomaga pa celo pri raku.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča lahkotnost, več energije in sproščenosti. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo v telo zaklenili določena stališča (tudi v povezavi s staranjem npr.) in s tem ustvarili določene omejitve.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu:
– metabolizem,
– dihalni sistem,
– imunski sistem,
– prebavni sistem,
– živčni sistem,
– kožo,
– limfni in hormonalni sistem,
– reproduktivne organe,
– okostje.

Torej deluje na vse v telesu.

Telesni proces MTVSS obnavlja naše telo in ga pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja, saj udeleženci delavnice po nekaj tretmajih izgledajo nekaj let mlajši. Struktura celic se v telesu sicer (lahko) obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa spremeni tekom teh izvajanj.

MTVSS se uporablja tudi preventivno in je zelo učinkovit tudi pri lažjem premagovanju fizičnih naporov in športnih aktivnostih.

Dodatne informacije

Izberi proces

MTVSS, RNK, MTVSS & RNK