Pogovarjajte se z entitetami – začetni seminar

Je čas, da ozavestite vse, kar veste in ste? Je čas, da uporabite vse svoje čarobne super moči, ki jih skrivate pred svetom in sabo že eone časa? Kaj je tisto, kar veste vi in nihče drug? Kdo ste? Kaj ste? Je čas za več prejemanja? Imate kapacitete in zanimanje za duhovni svet? Je sedaj čas, da stopite v veličino sebe? Vas zanimajo orodja za čiščenje entitet, komuniciranje z njimi, sodelovanje z njimi in prejemanje od njih?

Potem pridite na ta seminar.

Poglej si vse delavnice TUKAJ

940,00 

Opis

Naučite se tega, kar bi vas morali naučiti od prvega dne vašega življenja dalje in dostopite do vseh svojih sposobnosti.
Česa ste se vedno zavedali?

Kaj če je zavedanje o entitetah moč in darilo?

Si želite naučiti dela z entitetami in energijami, ki se jih zavedate, za katere se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi se enkrat za vselej znebili strahu pred entitetami in se nehali upirati zavedanju o entitetah?

Na Pogovarjajte se z entitetami boste razvili svoje zavedanje o duhovnem svetu in spremenili način, kako ga dojemate in z njim sodelujete.

Z uporabo orodij in procesov Access Consciousness-a boste dobili več jasnosti, čarobnosti in lahkotnosti, ki ji imate lahko v povezavi z duhovnim svetom. Znebili se boste tudi vseh težav in reakcij, ki jih morebiti imate na tem področju.

Več zavedanja kot imate v zvezi z duhovnim svetom, več lahkotnosti, svobode in zavedanja imate v svojem celotnem življenju.

Kaj če so entitete vse okrog nas in je normalno in naravno, da jih vidite, zaznavate, občutite in celo komunicirate z njimi?

Obstajajo ljudje, ki so depresivni, jezni, nekateri celo menijo, da so nori in jih družba obsodi kot napačne (ali se tako vidijo sami) in obstaja mnogo takih primerov, kjer je to posledica tega, da si ne priznavajo in ne zavedajo svojih kapacitet, ki jih imajo z duhovnim svetom. Če ste morda eden izmed njih ali poznate koga takšnega, potem je ta seminar, za vas / za njih.

Teme, ki jih pokrijemo na seminarju:

👻 Uvod v čistilne izreke Access Consciousness-a

🧙 Znebite se strahu in vstopite v svojo moč z entitetami

🧚 Znebite se laži, ki ste jih kupili v zvezi z entitetami

🐉 Vse, kar bi vam morali povedati o entitetah, pa vam niso

🦄 Prepoznavanje znakov, kako se vi zavedate entitet

🧜‍♀️ Čiščenje in komunikacija z entitetami

🔮 Različne entitete

🧹 In še veliko, veliko več

Dobrodošli v popolnoma drugačen način delovanja in da se odprete moči, ki vam jo sodelovanje z in zavedanje entitet lahko da.

Dodatne informacije