Program DENAR PRIDI K MENI – 1 mesec

55.00

Opis

Prvi mesec bomo poglobljeno predelali delovni zvezek Kako postati denar. V skupini je drugače, kot če berete sami. Na voljo vam bom za vsa vprašanja, z vami bom delila svoje izkušnje in vam bom zapisano v delovnem zvezku predstavila tako, da vam bo vse razumljivo in popolnoma jasno. Začnemo 14.5.2020, ob 20ih. Srečanja trajajo 4 četrtke, od 20ih do 21ih. S tem delom zaključimo 4.6. 2020. Dobili boste tudi vse posnetke srečanj (če ne boste mogli biti z nami v živo oziroma za nadaljne poslušanje).

  1. mesec: AKCIJSKI KORAKI

Ko spremenite svojo miselnost, prepričanja, nezavedne in energijske blokade, ki ustvarjajo pomanjkanje, namesto obilja, je čas za AKCIJO! Akcija, ko nismo energijsko, miselno in čustveno usklajeni s tem, kar želimo doseči, ni najbolj uspešna. Ko pa smo energijsko uskajeni s prihodnostjo, ki si jo želimo in naredimo prave korake, je uspeh neizogiben. Z vami bom delila vprašanja in čistilne izreke, s katerimi boste začeli delati nove, drugačne korake. Poleg tega bomo pod drobnogled vzeli vaše trenutno finančno stanje (vsak zase – jaz vam bom dala samo napotke kako) in ugotovili, kakšna je sploh vaša finančna tarča. Če nimate jasnosti, kaj ustvarjate in kaj (ter zakaj) želite ustvariti, ne bo najboljših rezultatov.

Srečanja preko spleta bodo vsak četrtek, od 20ih do 21ih, od 11.6. do 2.7.2020.

  1. mesec: SPROSTITE SE V PREJEMANJE

Ena izmed glavnih stvari, zakaj nimamo denarja in vsega, po čemer sprašujemo je ta, da ne znamo zares prejemati. Ta mesec je namenjen temu, da se sprostimo v prejemanje, kar pomeni, da prepoznamo, da nam ni treba ves čas samo delati in biti aktivni, ampak da lahko vse priteka k nam  lahkotno in brez napora. Imate dovolj »matranja« za denar in si želite prejemati denar, samo za to, kar ste? Si boste dovolili, da je za vas poskrbljeno?

Srečanja preko spleta bodo vsak četrtkek, od 20ih do 21ih, od 9.7. do 30.7. Dobite tudi posnetke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program DENAR PRIDI K MENI – 1 mesec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.