Spletni program Energijski FLOW

44.00

Kategorija:

⚜️Dobrodošli na čaranje, ples in igro z energijami. V mojem prejšnjem spletnem programu vlečenja energije, sem ugotovila, da sicer turbo vlečemo energijo, ampak predvsem delamo energijski flow, kar pomeni, da se odpiramo lahkotnemu prejemanju različnih energij, odnosov, priložnosti, denarja itd. Hkrati pa pustimo energiji, da teče iz nas, skozi nas, okrog nas in smo ves čas v pretoku simultanega podarjanja in prejemanja. Energijski tok, ki si ga želim vaditi skupaj z vami, pa je tudi energija potiskanja. Včasih se tej energiji izogibamo, ampak dejansko je tudi ta potrebna za kreacijo vsega, kar si v življenju želimo biti in imeti. Kako smo lahko s popolno lahkoto različne energije in različni energijski tokovi – karkoli je v dani situaciji potrebno?

Ali obstajajo energije, ki jih sodite kot slabe in jih niste voljni utelesiti? Je čas, da to spremenite?

Ali obstajajo energije, za katere ste se odločili, da so pozitivne in jih pretežno utelešate? Je čas, da za drugačne rezultate dodate nove energije, kaj preoblikujete in tudi spustite?

Pridite se igrat in plesat z mano! 🙂

Katere energije bomo raziskovali?

🦄 Mir, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, obilje, denar, aroganca, kontrola, doprinos, samozavest, samozadostnost, skupnost, združevanje, prejemanje, moč, kreativnost, radost, užitek, seks, seksualnost, spiritualnost, duhovni svet…

Vsak dan bomo naredili energijski flow za določene energije – da se znebimo blokad in sodb, ki nam preprečujejo imeti te energije v življenju, z njimi kreirati, jih utelesiti, jih vleči, potiskati ali karkoli je potrebno, da v življenju, poslu, naravi in v osebnem življenju čim bolj uživamo!

Kdo od vas si želi več užitka, obilja in manj energijskih blokad?

Skočite na naš brzi vlak, ki pelje, kamor se boste odločili! 🙂

Prispevek za 20-dnevno potovanje je 44 €. To je cena ene kavice na dan. Ki si jo lahko skuhate sami ob naših srečanjih. Dobimo se vsak dan ob deveti uri zjutraj v FB skupini Energijski flow s Polono Plešec. Trajanje srečanja bo cca 15 do 20 minut. Začnemo 8.6.2020 in končamo 3.7.2020. Dobimo se vsak delovnik, med vikendi smo prosti (oziroma lahko pogledate posnetke za nazaj).

Fb skupina omogoča zelo pregledno ureditev posnetkov po dnevih, tako da sploh ne skrbite, če vam ura slučajno ne ustreza. Posnetek vas bo čakal v skupini in si ga potem lahko ogledate kadarkoli želite. Posnetki vam bodo na voljo za vedno (za večkratno poslušanje). Kako je lahko še boljše kot to? Če slučajno FB-a še nimate, si ga ustvarite ali prosite koga od znancev ali družinskih članov, da vam ga pomaga ustvariti. Je zelo preprosto.

Spodaj pa si lahko ogledate eno izmed mojih vlečenj energij:

Kaj o vlečenjih energije pravijo dosedanji udeleženci?

»Lepo se ti zahvaljujem za program Vlečenje energije, ki si ga izpeljala. Čutiti je, da svoje delo opravljaš s srcem. Naša srečanja so se mi zdela prijetna, podala si nam ogromno informacij, FB stran je odlično urejena, ti pa si zelo poslušljiva , pritegneš.« (Petra Cencič)

“Neskončno sem ti hvaležna za ta program in seveda tudi sebi, da sem ga izbrala. Krvavo sem ga potrebovala. Tako kot si na začetku rekla, lahko bi zanj računala tudi 350 EUR, res je predragoceno vse to.

Odprla si mi toliko širine in novih pogledov, da še sama ne dojemam. Najdragocenejše zame pa je bil odnos do sebe, ker to je podlaga vsemu. In iz nesprejemanja sebe sem si priklicala določene ljudi, situacije, ki so mi zelo nazorno nastavljale ogledalo. Skratka ta vlečenja in ti so mi samo potrditev, da sem jaz tista, ki lahko izbiram drugačno resničnost in da obstajajo ljudje (ogromno njih), ki živijo v taki energiji, svetu, o katerem sem vedno sanjala (vedno sem čutila, da ne pašem v svet kalupov, sistemov, nekih norih pravil, črednemu nagonu). Kakšno olajšanje.” (Irena Žerovnik)

Kdo sem jaz?

Sem oseba z raznoraznimi vlogami in izkušnjami, prav tako kot vi. Sem mama. Sem podjetnica. Sem univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika. Sem učiteljica joge. Cca tri leta uporabljam Access Consciousness orodja in od takrat dalje se je moje življenje dinamično spremenilo. To so orodja, ki so mi povrnila vero v čarobnost, predvsem pa mi dala jasnost, dostop do zavedanja, moje lastne moči in notranje mirnosti. Ogromne premike sem naredila na področju zaupanja sebi, lastnemu telesu, na področju financ in bivanja v sedanjem trenutku. Sem hvaležnost, lahkotnost, radost in mirnost. Če je to nekaj, kar si želite zase, vam bodo orodja, ki jih uporabljam tudi sama, ogromna podpora na tej poti.

Veselim se vaše in naše lepše in boljše skupne prihodnosti. Čas je sedaj. Kaj če prihaja Nova, Zlata Zemlja? Kaj če jo skupaj lahko ustvarimo? Pridružite se mi na tem čarobnem popotovanju, ki mu rečemo življenje. Naj bo vredno. Naj bo zabavno. Naj bo v Obilju.

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.