Temelji

Access Consciousness je modaliteta, ki na svetu obstaja že 30 let. Tisoči ljudje po celem svetu so s pomočjo orodij in tehnik, ki jih spoznate na seminarju Temelji spremenili svoja življenja na način, da delujejo za njih – da so srečni, imajo lahkotnost, obilje, zdravje in sebe. Ta orodja krepijo vašo moč, samozavest in zaupanje vase. S pomočjo tega seminarja in orodij, ki so zapisana v obsežnem priročniku lahko resnično spremenite karkoli si želite.

Zakaj se seminar imenuje Temelji?

Ker z njegovo pomočjo podremo temelje omejitev iz katerih trenutno delujete in vam onemogočajo imeti neskončne možnosti in čarobnost. Na tem seminarju postavite nove temelje svojemu življenju in bivanju. Takšne, ki vam omogočajo kreacijo vašega sanjskega življenja – življenja, ki ga je vredno živeti.

Poglej si vse delavnice TUKAJ

1.100,00 

Opis

Kaj če je možno spremeniti karkoli? Kaj če vi veste nekaj, česar ne ve nihče drug? Kaj če je sedaj čas, da to izrazite in izberete vse to, kar ste prišli biti v tem času in prostoru?

Kaj si želite?

Več zabave? Sreče? Lahkotnosti?

Bi se radi zbujali vsak dan z občutkom hvaležnosti in sreče, da ste na tem planetu?

Kaj če bi naš svet lahko bil prostor, kjer bi bili vsi ljudje cenjeni zaradi darila, ki so?” Ustanovitelj Access Consciousnessa – GARY DOUGLAS

Je čas da zaživite in prepoznate darilo sebe?

Na Temeljih delamo tudi na telesih, saj so telesa pomemben del nas. Naučimo se telesnega procesa MTVSS, ki je odličen proces energijskega zdravljenja in regeneracije. Celični spomin je proces, ki deluje na rane in tkivo, kjer smo imeli poškodbe ali operacije. Biomimetična mimikrija je proces, s katerim odstranimo posnemanje naših staršev in vse okolice. Ti procesi nam tekom seminarja omogočijo globljo spremembo, hkrati pa so nepogrešljivi za uporabo kasneje v življenju. Lahko jih uporabite tudi na svojih domačih, strankah ali živalih. Naučimo se tudi procesa demolekularna manifestacija, s katerim lahko spremenimo škodljive snovi v hrani in vodi.

Predpogoj za udeležbo na seminarju je opravljena Access Bars delavnica. Z Bars-i začnemo brisati omejitve in pripravimo podlago za globljo, širšo in izjemno transformacijo naprej.

Vabljeni k ogledu 1-urnega predstavitvenega videa, kjer o Temeljih in kaj počnemo na njih, povem več.

 

Dodatne informacije