Težava ni v denarju, ampak v vas

25.00

Kategorija:

Opis

Sigurno ste že slišali rek »denar ne raste na drevesih«…

Pa to drži?

Nekdo vendar za jabolka, hruške, češnje, banane in še marsikaj drugega, kar raste na drevesu dobi denar! 🙃

Kaj če je čas, da spremenite vaša prepričanja o denarju in se odprete prejemanju?

Ste opazili, da je v naravi vsega dovolj in da je pravzaprav vsega v obilju? Kako potem to, da človek še vedno živi v  pomanjkanju?

Vse, kar nas loči do neskončnega obilja in količin denarja, se skriva v nas. Kupili smo prepričanja naših staršev, prednikov, družbe in vseh okrog nas o tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas. Kaj pa vi veste? Kaj če je čas, da začnete spraševati sebe? Ste pripravljeni prejeti neomejene količine denarja?

Še vedno mislite, da je denar slab in da je bolje ne imeti ga?

Potem ta seminar ni za vas.

Ta seminar je za tiste:

💰 ki se zavedate, da je denar samo energija in da je življenje marsikdaj lažje z njim,

💰 ki si želite delati tisto, kar ljubite in imeti ogromne količine denarja, ne pa da delati tisto, česar ne marate, za denar, ki vam ne omogoča življenja, ki si ga dejansko želite,

💰 ki ste pripravljeni vzeti življenje v svoje roke.

💰 ki ste pripravljeni svojim blokadam in zidovom, ki ste jih postavili med denar in vas reči adijo, saj se bodo s tem seminarjem začeli podirati…

Rada bi vas pripeljala do mesta, kjer denar postane samo ena izmed možnih izbir. V naši družbi je marsikaj postavljeno na glavo in ta seminar je začetek drugačnega delovanja.

Najboljše pri vsem, pa je to, da v resnici sploh ne gre za denar. To, da imamo več denarja je bonus, ki ga dobimo, ko se začnemo zavedati darila, ki smo in se odpremo prejemanju. Naše življenje se na ta način oplemeniti in razširi na vseh področjih. Kako je lahko še boljše kot to?

Kako bo seminar potekal in na kakšen način bomo dosegli spremembe?

Z vami bom delila nekaj ključnih vprašanj in orodij iz knjige Težava ni v denarju, ampak v vas. Dodala bom moje lastne izkušnje in vse, kar sem počela in še počnem, da sem spremenila svojo finančno resničnost in jo močno razširila. Na voljo bom za vaša vprašanja, tako da lahko čistilne izreke in orodja uporabimo na konkretnih primerih. Na določen seminar se vedno prijavi točno tista skupina ljudi, ki ji bodo prišle prav informacije predane na tem seminarju in so tako vprašanja enega posameznika v doprinos vsem udeležencem. Vsako vprašanje je doprinos za celoten seminar.

Že na samem seminarju se bodo začele raztapljati vaše energijske blokade in odpirati nov prostor ter zavedanje. Za boljše rezultate pa boste morali predana orodja uporabljati dlje časa. Zato dobite tudi posnetek seminarja. Če vam slučajno ne bi uspelo biti z nami v živo, ne skrbite, saj bo vse snemano in kasneje poslano na vaš elektronski naslov. Posnetek vam ostane za vedno. Orodja niso zahtevna, ne vzamejo veliko časa, jih je pa potrebno UPORABLJATI.

Seminar bo potekal preko Zoom povezave, ki jo dobite pred začetkom seminarja na vaš elektronski naslov. Za spremljanje seminarja potrebujete internetno povezavo in telefon ali računalnik, preko katerega boste seminar spremljali.

Veselim se vas. Dobrodošli. 💚

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Težava ni v denarju, ampak v vas”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.