Vlečenje energije

35.00

Kategorija:

Dobrodošli v svet čaranja z energijami!

V teh negotovih in turbolentnih časih, je verjetno bolj kot kdajkoli prej pomembno, kako se počutite znotraj sebe, v kaj in komu verjamete, kakšne so vaše misli, stanje energije in kako vibrirate. Od tega je namreč odvisno, kaj se bo manifestiralo kot vaša prihodnost. Vi ste stvaritelji vaše realnosti. Če se usklajujete in strinjate s kolektivno nezavestjo, vas bo povlekla vase in vse, kar menijo, govorijo in delajo drugi, bo postalo tudi vaše življenje. Marsikdaj se ne zavedamo, da se zgodi isto tudi, ko se upiramo in borimo proti nekomu ali nečemu. Vesolje namreč ne razume predznakov plus in minus, dobro in slabo (ti so izmišljotina našega uma). Njegov jezik je ENERGIJA. Odziva se na našo vibracijo in energijo. Tisto, kar v nas prevladuje, tisto se veča. Čemurkoli posvečate energijo, bo raslo.

Zato vas želim podpreti v tem, da začnete svoje življenje ustvarjati zavestno. Da dobite jasnost v zvezi s tem, kaj si želite, kam želite iti, kaj želite imeti v življenju (ne glede na zunanje okoliščine ali ne glede na to, kaj izbirajo drugi) in vam predati orodja, tehnike in vprašanja, ki vas bodo pri tem podprle.

Vesolje je mesto neskončnega obilja. Pomanjkanje je samo v naših glavah. Marsikaj je človek umetno ustvaril z namenom, da nam je vsadil strah, s katerim nas kontrolira. Je čas, da postanete MOČ, ki v resnici ste? Je čas za življenje, za katerega že ves čas veste, da bi naj bilo mogoče, pa ne znate priti tja? Sprejmite mojo roko in pojdiva skupaj.

Še vedno je to vaša odločitev, ki je ne morem sprejeti namesto vas. Zato je ta program samo za tiste, ki si želite več lahkotnosti, radosti, čarobnosti, zdravja, drugačne odnose in več obilja v svojem življenju. Še vedno ste vi tisti, ki boste programu morali slediti, da se bodo zgodili premiki. Ampak, obljubim vam, da ne bo težko. Da bo prav osvežujoče, lahkotno in zabavno. Da se bodo stvari v vašem življenju začele dogajati prav čarobno.

Program sem zasnovala tako, da mi boste zares lahko sledili. Vsak dan od ponedeljka do petka bomo skupaj cca 15 – 20 minut delali vlečenje energije, ki je IZJEMNO učinkovita metoda za kreiranje česarkoli si v življenju želite in predvsem, da takoj postanete energija vsega, kar si želite privabiti v svoje življenje. Vmes bom z vami delila vprašanja, čistilne izreke in vam dala mini naloge, da ozavestite svoje omejujoče vzorce in pridobite jasnost, kaj in kako ste kreirali do sedaj in na kak način lahko TAKOJ pridete do drugačne vibracije, ki je magnet za vse obilje.

Kdo sem jaz?

Sem oseba z raznoraznimi vlogami in izkušnjami, prav tako kot vi. Sem mama. Sem podjetnica. Sem univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika. Sem učiteljica joge. Cca tri leta uporabljam Access Consciousness orodja in od takrat dalje se je moje življenje dinamično spremenilo. To so orodja, ki so mi povrnila vero v čarobnost, predvsem pa mi dala jasnost, dostop do zavedanja, moje lastne moči in notranje mirnosti. Ogromne premike sem naredila na področju zaupanja sebi, lastnemu telesu, na področju financ in bivanja v sedanjem trenutku. Sem hvaležnost, lahkotnost, radost in mirnost. Če je to nekaj, kar si želite zase, vam bodo orodja, ki jih uporabljam tudi sama, ogromna podpora na tej poti.

Veselim se vaše in naše lepše in boljše skupne prihodnosti. Čas je sedaj. Kaj če prihaja Nova, Zlata Zemlja? Kaj če jo skupaj lahko ustvarimo? Pridružite se mi na tem čarobnem popotovanju, ki mu rečemo življenje. Naj bo vredno. Naj bo zabavno. Naj bo v Obilju.

Kako bo program potekal?

Program bo potekal v zaprti FB skupini, v katero vas sprejmem po plačilu prispevka, ki je SAMO 35 € za trajanje celotnega programa (od 30.3. do 27.4.2020). To znanje vam potem ostane za vedno! Tudi video posnetki bodo ostali v skupini, da jih lahko večkrat pogledate. Med vikendom boste imeli čas pogledati posnetke za nazaj (če vam kakšen dan ne bo uspelo). Vsak dan bom z vami v živo ob sedmih zvečer (od ponedeljka do petka). V živo mi boste lahko tudi postavili vprašanja, ali mi jih pred tem ali kasneje napisali v komentarje (pa tudi na e-mail). Če FB nimate, si ga lahko ustvarite samo za potrebe tega programa (pišite mi ali me pokličite, pa urediva podrobnosti). Ni treba, da ste vidni drugim in ga uporabljate za ostale stvari, če tega ne želite.

Vrednost programa je v resnici neprecenljiva in bi program lahko stal tudi 350 €. Resnično. Ampak želela sem, da imate ta orodja ne glede na to, kje se trenutno nahajate in da lahko ustvarite svoje življenje veliko lepše in bogatejše, kot trenutno je! To je moj prispevek Zemlji in vam.

V videu spodaj si lahko ogledate eno različico vlečenja energije. V programu nas seveda čaka še veliko več, ampak samo toliko, da dobite občutek in me spoznate, če se še ne poznava.