Kaj se ni? Sploh ne vem kje naj začnem…Morda na začetku. Pri moji prvi delavnici in razlogu zakaj sem se je udeležila.

Razlogov je bilo več. O Bars-ih sem brala in poslušala na televiziji in čeprav so mi bile določene stvari tuje, prvič slišane, so mi bile blizu. K Bars-om te enostavno povleče. Kot k vsaki stvari, kjer je nekaj zate. Ker sem zaradi let šolanja navajena malce dvomiti, sploh pa zaradi študija, ki mu je blizu tudi psihologija ipd., mi je malce stvari v zvezi z Bars-i delovalo za lase privlečenih. V enem dnevu, z enim seminarjem, da lahko spremenim vse? Hm… Ni mi šlo ravno v račun, ampak miru pa mi tudi niso dali tile Bars-ki… Tako sem se z njimi spogledovala nekaj časa, v nekem trenutku, ko sem pa res začutila, da rabim pomoč, da povsod nekako ne zmorem sama, ko sem si priznala, da določene stvari pa vseeno še ne delujejo pri meni in v mojem življenju, kot jaz vem, da lahko delujejo in želim da delujejo, sem šla. Pustimo to, da bi se na dan dogodka že skoraj premislila, saj moj otrok ni spal skoraj celo noč in sem bila čisto povožena. Tu bi rada omenila, da to ni bilo zadnjič, da se mi je kaj takega zgodilo pred Access Consciousness seminarjem. Kot prvo naši otroci zelo zaznavajo stvari in slutijo spremembe, zato se to lahko odraža na njih, ali/in tudi na nas že pred samim začetkom. Morda se upira tudi naš ego/glava. Samo toliko, da veste, če bo kdo kdaj razmišljal o tem, da se mi pridruži, pa bo skoraj zbolel, bo zbolel njegov otrok itd… Samo pojdite čez to. Ker drugače se boste vedno zaustavljali.

No, in tole zaustavljanje, čakanje na pravi trenutek je bila ena izmed stvari, ki sem jo želela razrešiti oziroma sem jo s pomočjo Bars-ov in ostalih Access Consciousness orodij osvetlila in ozavestila. Zame je bilo to v poslu. Idej kaj bi delala sem imela že zdavnaj sto. Ampak nikoli se ni zdel pravi čas. Sem imela občutek, da rabim še to diplomo, pa ono znanje, pa popolno spletno stran, pa snemalno napravo itd. To ne pomeni, da nisem že delala nekih korakov na tej poti, ampak ti koraki so bili enega naprej, pa dva nazaj. Poslušala sem druge, pa smernice kako se posluje, prodaja itd. raznih stokovnjakov in bližnjih, ampak marsikaj od tega zame in za moj posel ni delovalo. Ozavestila sem tudi, da je v meni veliko perfekcionizma, ki me zaustavlja. Da mislim tudi, da potrebujem veliko denarja, da lahko začnem ustvarjati itd. Na koncu pa sem ugotovila, da je veliko izmed teh stvari lažnih. In začela. Ustvarjati s tistim, kar sem imela in znala v danem trenutku. In bilo je popolnoma dovolj. Od tega trenutka dalje se ne ustavim. In končno zares verjemam vase. Do sebe sem postala tudi bolj prijazna. Bolj sem si všeč. Bolj samozavestna sem. Idejo uresničim, ko začutim, da je prava. Ne zavržem je. In ne čakam več… Na ne vem kaj… Na maj… 😉

Ne mislim, da je kaj nemogoče. A hkrati se zavedam, da vsaka stvar terja svoj čas. Moje sanje so velike, a uživam sleherni korak na poti.

Denar… Ja, tole je ena reč, okrog katere sem imela veeeliko prepričanj, ki so mi onemogočala imeti ga, zadržati ga in plemenititi ga. Ozavestila sem, da sem ga že veliko ustvarila, da ga znam ustvarjati, da ga zmorem generirati in da sem pravzaprav veličastna kreatorka vsega, kar se mi v življenju dogaja. Če znam ustvariti »sranje« in pomanjkanje, znam ustvariti tudi preveč in obilje. Zato pa sem rabila in še rabim brisanje datotek v moji glavi, ki vsebujejo vse, kar mi onemogoča imeti preveč denarja. To je vse, kar nosim v sebi od prednikov, iz svojih prejšnjih življenj in vse omejitve ter prepričanja, po katerih deluje ta oziroma večina naše družbe. In tako se z Bars-ki brišejo vse datoteke, ki jih imamo naložene v zvezi s programi o zdravju, staranju, telesu, o tem, kaj je družina, partnerstvo, odnos, spolnost itd. Globlje se v te teme spusti na seminarju Temelji, ki se ga lahko udeležite po Access Bars-ih. Tako da dejstvo je to, da sem po prvem Bars seminarju šla naprej. Da sem nekaj spremenila. Začela uporabljati orodja. Kupila par knjig. O odnosih, telesu in denarju. Šla še na druge Access Consciousness seminarje. In vse to mi je pomagalo. In še grem naprej. Ampak začelo se je s tistim prvim seminarjem, na katerega skoraj ne bi šla. Najprej zaradi denarja, potem zaradi utrujenosti… Ampak kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor…

Kaj lahko Bars delavnica ustvari za vas, je odvisno za vas. Ni treba, da je vaša pot enaka moji in skoraj zagotovo ne bo. Odprla pa se vam bodo nova obzorja in nove možnosti. Če boste le korakali naprej in uporabljali to, kar vam je z Bars-i in v priročniku predano. Na vas je, moji dragi veličastni sokreatorji. Ustvarimo si lep planet. Za nas, naše otroke in zanamce.

Tule pa lahko preberete še drugi del oziroma nekaj ostalih stvari, ki so se zame še spremenile po delavnici.

Če bi se mi radi pridružili na delavnici, pa kliknite SEM, kjer je objavljen naslednji datum, cena in ostale podrobnosti o delavnici.

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.