Life coaching

Med drugim sem univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika, kar pomeni, da sem specializirana za pedagoško – svetovalno delo z odraslimi. 

Moje delo ni, da vam podajam rešitve, ampak da vas opolnomočim, da sami izbirate zase tisto, kar deluje za vas. Da si priznate, da vseskozi veste vse, vendar ste to védenje morda močno pokopali oziroma mu ne dovolite na plan, ker je tako drugačno od vsega, kar delajo in živijo drugi. 

Do tega vam pomagam s postavljanjem pravih vprašanj, ki si jih v bodoče postavljate tudi sami. Predam vam enostavna orodja, ki jih vnesete v svoje življenje in prinašajo spremembe. Coaching lahko kombinirava tudi z Barsi. Lepota Bars-ov je v tem, da ni treba iti v zakaj, kdaj in kako se je nekaj zgodilo in pojavilo, ampak se tisto, kar vam onemogoča lahkotnost in preboje naprej, enostavno briše, hkrati pa dobite orodja za kreiranje novih možnosti. 

Osebno sem dolgo razreševala stvari na mentalni ravni in sem tudi po tej poti naredila kar nekaj korakov. Počasi. Z Bars-i in Access Conciousness orodji pa gre to veliko hitreje, lahkotnejše in spremembe so očitne. Jaz jih obožujem. Najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju so. No, skoraj. Ampak na področju osebne rasti in razvoja (tudi posla) definitivno. 

Pa sem se obotavljala skoraj leto dni, preden sem se odločila za njih. Zdelo se mi je enostavno preveč preprosto, lahko, da bi bilo res. Odločitev, kaj boste izbrali zase, je vedno vaša. Dokler ne poskusiš, pa ne veš… 

Če ste si zaželeli coachinga z mano, ste prisrčno dobrodošli. Občutek, ko se zaupaš nekomu, ki te ne sodi, ti ne govori kaj je prav in narobe v določeni situaciji, ampak ti postavlja prava vprašanja, ki ti odklepajo možnosti in zavedanje ter ti stvari osvetli še z drugih zornih kotov, je nekaj česar sicer nismo najbolj vajeni, ampak najbolj deluje.

Coaching traja 1 uro. Lahko poteka v živo ali preko spleta. V živo se za odlične rezultate lahko kombinira z Acces Bars-i in ostalimi telesnimi procesi. Cena coachinga je 80 €. Paket 6-ih coachingov je 400 € (paket je lahko kombinacija coachingov in Access Bars tretmaja oziroma telesnih procesov Access Consciousness-a).

Za dodatno ponudbo cochinga sem se odločila, ker sem ugotovila, da včasih za posameznike Access Bars tretma ali ostali tretmaji telesnih procesov niso dovolj. Včasih potrebujemo pogovor, predvsem pa dodatna orodja, ki jih vnesemo v svoj vsakdan in spremembo delovanja ter mišljenja. Access Bars-i nas sicer odprejo možnostim in očistijo balast ter podzavestne blokade, še vedno pa je potem potrebno narediti nove, drugačne korake, kjer včasih potrebujemo roko oziroma malček vzpodbude ter podpore. 

Za vprašanja in naročila sem na voljo na polona@polonaplesec.si.

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.