Access Consciousness

Dostop do zavedanja

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno

Access Consciousness v prevodu pomeni dostop do zavesti, do več zavedanja.

Česar se ne zavedamo, ne moremo spremeniti. Z orodji in tehnikami Access Consciousness-a dostopamo do naše podzavesti, tako da začnemo videti, kar nam je bilo prej skrito.

Zavest vključuje vse in ne sodi ničesar. V življenjih sodobnega sveta pogosto živimo na avto-pilotu, ne živimo svojega resničnega namena in radostno. V naših življenjih ni lahkotnosti. Pogosti razlog, zakaj je temu tako, je ta, da posnemamo življenja drugih ljudi, namesto da bi se vprašali, kaj je tisto, kar deluje za nas. Na vseh področjih. V odnosih, službah, na področju telesa, prehrane, denarja…

Access Consciousness nas opolnomoča, da začnemo zaupati sebi in svojemu lastnemu védenju.  Ne potrebujemo gurujev in nikogar, ki bi se postavljal nad nas in bi imel odgovore za nas. Vsi odgovori so v nas. Nimamo pa morda pravih vprašanj oziroma si jih nismo vajeni postavljati. Access Consciousness temelji na postavljanju vprašanj. Ste že slišali: »Vprašajte in dano vam bo«? To drži!

Včasih nam zmanjka tudi poguma za uresničitev tega, kar si v globini sebe želimo. Včasih se bolj oziramo na mnenja okolice, drugih ljudi in je to naš razlog ter utemeljitev , zakaj nečesa ne izberemo.

Kaj če so nam v resnici na voljo neomejene možnosti in izbire? In je vse, kar je potrebno, začeti delovati? Izbirati! Se ne toliko obremenjevati s tem, ali bo izbira prava ali napačna. Kaj če kaj takšnega kot prav in narobe ne bi več vladalo našemu svetu?

Kaj če je možno bivanje onkraj strahu, sramu, nemira, nezadovoljstva, pomanjkanja, občutkov krivde in jeze?

Kaj če so nam v resnici na voljo neomejene možnosti in izbire? In je vse, kar je potrebno, začeti delovati? Izbirati!

Se ne toliko obremenjevati s tem, ali bo izbira prava ali napačna. Kaj če kaj takšnega kot prav in narobe ne bi več vladalo našemu svetu?

Kaj če je možno bivanje onkraj strahu, sramu, nemira, nezadovoljstva, pomanjkanja, občutkov krivde in jeze?

Access Consciousness ima na voljo širok nabor orodij in tehnik, ki nam pomagajo ustvariti življenja, ki si jih resnično želimo živeti. Vse lahko spremenimo!

Več si poglejte v videu:

Access Barsi

So osrednja in osnovna tehnika Access Consciosness-a, s katerimi se je vse skupaj začelo pred cca 30-imi leti.

Njen ustanovitelj je Gary M. Douglas. Kasneje so se jim pridružili tudi ostali telesni procesi za nego in zdravljenja telesa, s katerimi se učimo tudi prejemanja.

Obstaja veliko naprednih seminarjev, specialnih tematik, s katerimi lahko spremenite  svoje finance, telo, dobite več zavedanja o poslu,  odnosih, nevidnih bitjih, se odprete čarobnosti in drugačnemu bivanju ter delovanju v svetu. Lahkotnemu, radostnemu in veličastnemu  – kot pravi sama mantra Access Consciousness-a. Danes je Access Consciousness razširjen po celem svetu, že v več kot 170 državah.

Ena izmed stvari, ki nam pomaga pri čiščenju naših podzavestnih omejitev je tudi čistilna izjava, ki jo v videu razloži soustanovitelj Access Consciousness-a dr. Dain Heer.

Če vas zanima več, dobrodošli, da se mi pridružite na Access Bars delavnici:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Lahko pa začnete tudi  s knjigo:

“Bodi ti, spremeni svet”