Loading Dogodki

« All Dogodki

ACCESS BARS® delavnica

oktober 26 @ 9:00 dop - 5:00 pop

€240

Access Bars je tehnika, s katero počistimo omejujoča prepričanja našega uma, ujeta čustva v telesu, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na izjemno lahkoten in sproščujoč način. Brez tuhtanja, analiziranja in podoživljanja preteklosti. Omogoči nam takojšnjo sprostitev, dobro počutje, boljši spanec in ima tudi globlje učinke na naše življenje.

Se bere prelepo, da bi bilo res? Tudi meni se na začetku je. Ker so moji možgani naučeni drugače. Kot univ. dipl. pedagoginja sem se učila psihologije in ostalih znanstvenih pristopov obravnavanja človeka, ki pa so me privedli do ene točke. Ne pa do tiste, ki bi mi omogočila resnično svobodo, lahkotnost, zadovoljujoče odnose in dovolj denarja. Z zdravjem večjih težav nisem imela, a Access Bars-i pomagajo mnogim tudi pri tem. Pomagajo osebam z depresijami, po kapeh, pri epileptičnih napadih, glavobolih…

Kaj če vam ta delavnica lahko da orodja, ki jih že ves čas iščete?
Access Bars je tretma, ki se izvaja z nežnim dotikom 32 točk na glavi, kar povzroči utišanje uma, prinese več miru, notranjega ravnovesja in dobrega počutja, ki se lahko primerja z masažo ali meditacijo, s tem, da z Bars-i dobite še toliko več! Vsaka točka je zadolžena za določeno področje in z dotikom te točke se čisti električni naboj misli, prepričanj, čustev, občutkov, povezanih s tem področjem. Imamo točko za zdravljenje, kontrolo, denar, kreativnost, telo, spolnost, manifestacijo, moč, mir, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, komunikacijo, radost, žalost, čas in prostor… Zato vam Bars-i resnično lahko spremenijo marsikaj, saj vplivajo na in so povezani z vsemi ključnimi življenjskimi področji.

Kaj dobite?
2 seansi Bars-ov izvajate, 2 prejmete. Priročnik z vprašanji, tehnikami in dodatna orodja za spremembe. Mednarodni certifikat.

Tretma vam omogoči več:
– zabave, lahkotnosti, radosti in pomirjenosti na vseh življenjskih področjih,
– ljudje ali situacije, ki so vas prej spravljali ob živce, vas ne ganejo več,
– zmanjšanje depresije (ta v večini primerov izgine že z enim tretmanom), stresa in anksioznosti,
– otrokom pomaga, da so bolj pomirjeni in uspešni v šoli

Po zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno).

Video samega ustanovitelja na to temo si lahko pogledate tule. Možna je nastavitev slovenskih podnapisov.

Bars-i so tudi znanstveno dokazani. V tem videu si lahko ogledate osupljive izsledke raziskave dr. nevroznanosti. Obstaja pa tudi raziskava na področju depresije in anksioznosti, kjer je bil pri vseh udeleženih najslabši rezultat 50% izboljšanje po enem samem tretmaju.

Blog prispevek, kaj se je zame spremenilo po delavnici pa je tule.

Cena
240 € – redna cena
120 € – za ponavljanje in 16. – 18. letnike
brezplačno – do 15. leta spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico

Na delavnico se nujno prej prijavite preko e-maila: polona@polonaplesec.si ali telefona 041-276-884.

Poleg tega, da sem Access Bars facilitatorka, sem tudi učiteljica joge in strastna raziskovalka življenja, duhovnosti in osebnostne rasti. Zanima me celosten pogled na življenje in človeka, vključno z energijskim svetom. Konec koncev je energija začetek vsega in je neuničljiva. V največje zadovoljstvo mi je opazovati spremembe in napredek udeležencev mojih delavnic. Access Bars-i so tako meni kot njim in že tisočim ljudem po celem svetu pomagali do veliko več lahkotnosti v življenju, telesu, odnosih in v poslu, zato z velikim navdušenjem te izkušnje in znanje delim naprej.

Tokrat bo delavnica še bolj potentna in zanimiva, saj jo bova vodili skupaj z mojo sestro Ano Plešec, ki je tudi Access Bars facilitatorka in učiteljica joge.

Dobrodošli. Tu sva za vas. Da skupaj spremenimo vaš in naš skupen svet na bolje!

Podrobnosti

Datum:
oktober 26
Čas:
9:00 dop - 5:00 pop
Cena:
€240
Dogodek Category:

Organizator

Polona Plešec
Telefon:
041-276-884
Email:
polona@polonaplesec.si

Prizorišče

Dvorana BM studia
Dunajska 116
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Zate sem pripravila PRIROČNIK
7 navad za več radosti

Darilo ob prijavi na e-novice!

Hvala, v kratkem boste prejeli darilo.