Loading Events

« All Events

Access Bars delavnica

13. julija, 09:30 - 17:30

300,00€

Access Bars je tehnika, s katero počistimo omejujoča prepričanja našega uma, negativna čustva, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na izjemno lahkoten in sproščujoč način. Omogoči nam takojšnjo sprostitev, dobro počutje, boljši spanec in ima tudi globlje učinke na naše življenje.

Kaj če ni potrebno, da so spremembe težke in poti do njih dolgotrajne?  Če ste v življenju poskusili že “vse”, pa še vedno niste prišli do sprememb, ki si jih želite in globoko v sebi veste, da naj bi bile mogoče, naj vam zaupam, da niste sami. Tudi sama sem bila cca 8 let nazaj, pred mojo prvo Access Bars delavnico, na istem mestu.

Dobrodošli v prostor lahkotnosti, miru in možnosti

Access Bars® so že tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti različna področja njihovih življenj. Ljudje po Bars-ih poročajo: o boljšem zdravju, spancu, izgubi teže, boljši spolnosti, o boljših odnosih, zmanjšanju anksioznosti, o manj stresa, več obilja in denarja in še mnogo več. Se spomnite kdaj ste bili v življenju na zadnje popolnoma sproščeni in prejeli negovalno, skrbno in zdravilno energijo brez kakršnekoli sodbe vas ali vašega telesa? Ali je bilo to morda že predolgo nazaj? Tako približno se počutiš po in med Access Bars tretmajem. Oziroma v najboljšem primeru se ti spremeni celotno življenje. V najslabšem pa se počutiš kot po dobri masaži. Access Bars-i označujejo 32 točk na glavi, ki se aktivirajo z nežnim dotikom. Na ta način se na lahkoten način, brez napora znebimo vsega, kar nam ne dovoljuje prejemati. Te točke vsebujejo vse misli, prepričanja, ideje, drže, pomisleke, občutke in čustva, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju (ne samo sedanjem). To je priložnost, da se osvobodite česarkoli! Je kot bi pritisnili tipko briši na trdem disku vašega računalnika. Po 15 – 20 minutah gredo naši možgani med Bars seanso v theta možgansko valovanje, kjer se začnejo znanstveno dokazano dogajati spremembe v možganih.

Dobrodošli po orodja, s katerimi lahko spremenite VSE!

Vsaka Bars točka je zadolžena za določeno področje in z dotikom te točke se čisti elektro – magnetni naboj misli, prepričanj, čustev, občutkov, povezanih s tem področjem. Obstaja točka za telo, spolnost, zdravljenje, kontrolo, denar, kreativnost, zavedanje, mir, manifestacijo, moč, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, komunikacijo, radost, žalost, čas in prostor… Zato vam Bars-i resnično lahko spremenijo marsikaj, saj vplivajo na in so povezani z vsemi ključnimi življenjskimi področji.

Zakaj se kljub temu, da si želite sprememb, vrtite v začaranem krogu?

Večinoma k našim izzivom pristopamo razumsko in jih želimo rešiti na podlagi našega zavestnega uma in logike. Vendar naše življenje v resnici v 95%  vodi naša podzavest. Zato omejitev ne moremo preseči z logiko. Če bi bile vaše omejitve logične, bi jih že rešili. Access Bars-i vam nudijo povsem drugačen pristop k spremembam, saj blokade odstranimo na energijski in podzavestni ravni. Ta način je trajen in dejansko deluje.

Kako poteka delavnica?

V prvem, teoretičnem delu, ki traja cca eno uro spoznamo Access Consciousness, orodja in vprašanja, ki vam pomagajo spremeniti karkoli. Potem pogledamo video predstavitev terapije. V praktičnem delu se naučite izvajati Access Bars terapijo in jo tudi prejmete. 2 terapiji prejmete, 2 izvajate. Vmes imamo krajše odmore in cca uro odmora za kosilo. Po delavnici prejmete CERTIFIKAT Bars praktika, kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapij. Bars tehnika ne izključuje drugih tehnik. Lahko jo dodate kot dopolnilo temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim znancem in družinskim članom. 

Ljudje po Access Bars terapiji poročajo o:

– večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
– izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj (obstajajo tudi znanstveni dokazi za to),
– veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
– manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
– odstranitvi določenih vzorcev obnašanja in delovanja,
– premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
– manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
– manj stresa in travm,
– manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
– več umirjenosti, sproščenosti in boljšem spancu.

Znanstvene raziskave

Nevroznanstvenik dr. Jeffrey Fannin je opravil raziskavo, v kateri je raziskoval nevrološke učinke Access Barsov na šestdesetih udeležencih.

Z merjenjem možganskega valovanja pri ljudeh pred in po Bars seansi, je raziskava pri petinosemdeset odstotkih udeležencih pokazala povečanje možganske koherence – to pomeni, da različni predeli možganske skorje začnejo med sabo delovati zelo povezano in usklajeno. Dodatno je odkril, da imajo Access Barsi pozitivni nevrološki učinek na prejemnike, podobno, kot ga izkušajo napredni izvajalci meditacij in da Access barsi takoj dajo tovrstne rezultate.

Dr. Terrie Hope, PhD. DNM je opravila znanstveno raziskavo o učinkih Access Bars na tesnobo in depresijo. Intenzivnost simptomov tesnobe je bila v povprečju zmanjšana za 84,7 odstotkov. Intenzivnost simptomov depresije je bila v povprečju zmanjšana za 82,7 odstotka. Pri vseh udeležencih je bilo vidno povečanje koherence možganov.

Dr. Hope je prav tako ugotovila, da so vsi tisti udeleženci, ki so pred 90-minutno Access Bars seanso poročali o občutku preteklega neuspeha, samokritičnosti, izgubi užitka in vznemirjenju, po seansi poročali o 100-odstotni odpravi teh simptomov.

Če vas zanima moja izkušnja in spremembe bo Access Bars delavnici lahko preberete moj blog na to temo tukaj.

Kdo sem vaša facilitatorica Polona?

Poleg tega, da sem Access Bars facilitatorka, sem tudi intuitivna coach-inja, učiteljica joge in meditacije ter strastna raziskovalka življenja v obilju na vseh področjih in onkraj omejitev. Zanima me celosten pogled na življenje, telo in človeka, vključno z energijskim svetom. Konec koncev je energija začetek vsega in je neuničljiva. V največje zadovoljstvo mi je opazovati spremembe in napredek udeležencev mojih delavnic. Access Bars-i so tako meni kot njim in že tisočim ljudem po celem svetu pomagali do veliko več lahkotnosti v življenju, telesu, odnosih in v poslu, zato z velikim navdušenjem te izkušnje in znanje delim naprej. Ves čas se udeležujem naprednih Access Consciousness seminarjev in se izobražujem tudi na drugih področjih.

Še niste povsem prepričani, če je to prava stvar za vas oziroma vas zanima več?

V TEM VIDEU sem odgovarjala na vprašanja, ki se ljudem porajajo preden se odločijo za Bars delavnico.

V kolikor imate pred udeležbo še kakšno vprašanje, mi pišite na: info@polonaplesec.si.

Za otroke do 15. leta, ki pridejo na delavnico s starši, ki se tudi udeležijo delavnice, je delavnica brezplačna. Za 16. in 17.- letnike je cena delavnice polovična. Polovična cena velja tudi, če delavnico ponavljate. V tem primeru se prosim prijavite preko maila.

Podrobnosti

Date:
13. julija
Time:
09:30 - 17:30
Cena:
300,00€
Event Categories:
,

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Access Bars delavnica
300,00
Unlimited