Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pogovarjajte se z entitetami

20. 05. 2021 - 22. 05. 2021

€52 – €940

Je čas, da ozavestite vse, kar veste in ste? Je čas, da uporabite vse svoje čarobne super moči, ki jih skrivate pred svetom in sabo že eone časa? Kaj je tisto, kar veste vi in nihče drug? Kdo ste? Kaj ste? Je čas za več prejemanja? Imate kapacitete in zanimanje za duhovni svet? Je sedaj čas, da stopite v veličino sebe? Vas zanimajo orodja za čiščenje entitet, komuniciranje z njimi, sodelovanje z njimi in prejemanje od njih?
Potem pridite na ta seminar.

Naučite se tega, kar bi vas morali naučiti od prvega dne vašega življenja dalje in dostopite do vseh svojih sposobnosti.
Česa ste se vedno zavedali?

Kaj če je zavedanje o entitetah moč in darilo?

Si želite naučiti dela z entitetami in energijami, ki se jih zavedate, za katere se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi se enkrat za vselej znebili strahu pred entitetami in se nehali upirati zavedanju o entitetah?

Na Pogovarjajte se z entitetami boste razvili svoje zavedanje o duhovnem svetu in spremenili način, kako ga dojemate in z njim sodelujete.

Z uporabo orodij in procesov Access Consciousness-a boste dobili več jasnosti, čarobnosti in lahkotnosti, ki ji imate lahko v povezavi z duhovnim svetom. Znebili se boste tudi vseh težav in reakcij, ki jih morebiti imate na tem področju.

Več zavedanja kot imate v zvezi z duhovnim svetom, več lahkotnosti, svobode in zavedanja imate v svojem celotnem življenju.

Kaj če so entitete vse okrog nas in je normalno in naravno, da jih vidite, zaznavate, občutite in celo komunicirate z njimi?

Obstajajo ljudje, ki so depresivni, jezni, nekateri celo menijo, da so nori in jih družba obsodi kot napačne (ali se tako vidijo sami) in obstaja mnogo takih primerov, kjer je to posledica tega, da si ne priznavajo in ne zavedajo svojih kapacitet, ki jih imajo z duhovnim svetom. Če ste morda eden izmed njih ali poznate koga takšnega, potem je ta seminar, za vas / za njih.

Teme, ki jih pokrijemo na seminarju:

👻 Uvod v čistilne izreke Access Consciousness-a

🧙 Znebite se strahu in vstopite v svojo moč z entitetami

🧚 Znebite se laži, ki ste jih kupili v zvezi z entitetami

🐉 Vse, kar bi vam morali povedati o entitetah, pa vam niso

🦄 Prepoznavanje znakov, kako se vi zavedate entitet

🧜‍♀️ Čiščenje in komunikacija z entitetami

🔮 Različne entitete

🧹 In še veliko, veliko več

Dobrodošli v popolnoma drugačen način delovanja in da se odprete moči, ki vam jo sodelovanje z in zavedanje entitet lahko da.

Pridružite se mi lahko na uvodnem večernem seminarju, ki traja 2 uri. To bo v petek, 20.5.2022 od 17ih do 19ih. To je uvod v to, da začnete svet dojemati in videti v popolnoma novi luči. Na tem večeru sem na voljo za vaša vprašanja, počistimo in razjasnimo osnove. Namočimo noge v obširni ocean, ki Pogovarjajte se z entitetami je. Je tudi uvod v nadaljnja dva dni Začetnega seminarja, kjer gremo globlje in začnemo plavati. Za uvodni večerni seminar ni predpogojev. Pridruži se lahko vsak, ki ga to zanima. Celotnega vikend seminarja pa se lahko udeležijo tisti, ki imajo opravljeno Access Bars delavnico.

Cena za 2-urni Uvodni seminar je 52 €.

Cena za 2 in pol dnevni Začetni seminar (uvodni seminar je tu že vključen v celotno ceno in se ne plačuje dodatno) je 940 €.

Plačate lahko z gotovino ali z nakazilom na TRR. Ob prijavi prosim navedite način plačila, ki ste ga izbrali.

To je licenčni program z določenimi cenami. Če seminar ponavljate v roku enega leta, plačate 70% cene. Seminar je konec leta 2020 dobil nov priročnik in svežo vsebino. To je eden izmed mojih najljubših Access Consciousness seminarjev, ki mi je dal največ sebe, zaupanja vase, v moje sposobnosti in zavedanje. Kot vsi Access Consciousness seminarji, je čudovit in vam bo dal več in na drugačen način, kot ta trenutek pričakujete.

Za prijavo mi prosim napišite e-mail na: info@polonaplesec.si. Napišite ali se prijavljate na 2-urni uvodni seminar ali na celoten vikend seminar. V soboto in nedeljo bo seminar trajal od 10ih do 17ih (z vključenim odmorom za kosilo).

Spodaj si lahko preberete nekaj vtisov dosedanjih udeležencev seminarja:


 

Video predstavitev seminarja si lahko ogledate tule:

Izvolite še video, kjer me je Sabina Bračič, ki je bila gostiteljica tega seminarja v Mariboru intervjuvala z najbolj pogostimi vprašanji, ki so jih imeli ljudje pred udeležbo na tem seminarju:

 

Podrobnosti

Začetek:
20. 05. 2021
Konec:
22. 05. 2021
Cena:
€52 – €940
Event Category:

Venue

InHarmony
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000
+ Google Map