O meni

Ob vprašanju kdo sem, se mi takoj pojavi tudi vprašanje, kdo nisem?

V Access Consciousness-u obstaja vprašanje, »Kdo sem danes in kakšne veličastne dogodivščine me čakajo«?

ki si ga redno postavljam in si tako dovolim biti vsak dan drugačna, se spreminjati.

Prav orodja Access Consciousness in redna praksa Yoga Nidra meditacije, poleg vseh prebranih knjig in obiskanih tečajev, so mi prinesle spremembe, po katerih sem spraševala.

Sedaj vem, da sem v resnici ves čas iskala dovoljenje za to, da živim avtentično.

Svobodno. Po mojih merilih. Da me ni strah. Ničesar. Nikogar. Da upam spregovoriti svojo resnico. Biti, kdor sem. Se imeti rada. Biti ponosna nase. Živeti v obilju. Ljubezni. Harmoniji. In vse to si želim za cel svet.

Rada imam ljudi. Naravo. Živali. Otroke. Knjige. Samoto. In družbo. Dovolim si izkušati vse. Ne soditi ničesar. Izbrati tisto, kar mi v danem trenutku ogreje srce in napolni dušo. Ljubim življenje. Vsak dan bolj. Vsak dan bolj uživam v njem.

Želim si svet, kjer smo ljudje srečni in zadovoljni.

Kjer skrbimo za Zemljo. Drug za drugega. In v prvi vrsti vsak zase, za svoje telo in svoje družine. Verjamem, da je možno. Moje poslanstvo je s srečanji v živo in preko spleta deliti orodja in izkušnje, ki so pomagale meni in mnogim, da spremenijo karkoli si v življenju želijo spremeniti. To me osrečuje.

Sem tudi mamica 7-letnemu Kristianu. Ki je moj zaklad. In velik učitelj. Rada se učim od otrok. Od narave. Od živali. Od vseh in vsega pravzaprav.

Želim si, da bi ljudje prepoznali lepoto in dar življenja samega. Slehernega dne.

Ko bo prišel zadnji dan mojega tokratnega življenja, ne želim obžalovati ničesar,

ampak biti hvaležna za to izkušnjo

in si reči, da sem jo doživela v polnosti!

Moja opravljena izobraževanja in licence:

  • Univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika
  • Učiteljica Yoge
  • Učiteljica Yoga Nidra meditacije
  • Accesss Consciousness certificirana facilitatorka
  • Access Bars facilitatorka
  • Facilitatorka telesnih procesov Access Consciousness
  • Facilitatorka Pogovarjajte se z entitetami – Access Consciousness
  • Angelska intuicija
  • Intuitive & Success Coach

VEČ O MENI

Klikni na puščico in si preberi več:

Bila sem pridna, mirna punčka. Bolj tiha. Introvertirana.

Od nekdaj sem rada brala knjige. Bila sem bolj sramežljive narave. Že po osnovni šoli sem razmišljala o izbiri srednje šole, saj me je že takrat zanimalo veliko stvari. Poleg gimnazije sem razmišljala tudi o srednji turistični ali kozmetični šoli. Pa se je vsem zdelo najbolje, da grem na gimnazijo (Šentvid). No, po gimnaziji sem spet imela težave z odločitvijo, kaj študirati. Spet me je zanimalo več stvari. Na koncu sem izbrala andragogiko (izobraževanje odraslih). Ni mi žal. In danes vem, zakaj sem se težko odločala za šolanje. Ker sem formalno izobraževanje povezovala s svojim poslanstvom. Vedno sem čutila, da želim delati to, za kar sem poklicana, kar me bo veselilo. Formalna izobrazba mi je sicer dala del tega, kar danes s pridom uporabljam pri svojem delu, ampak vse ostalo, sem pridobila z izkušnjami, neformalnim izobraževanjem, z izbirami in kasneje sem ugotovila, da sem z veliko modrosti pravzaprav že prišla na ta svet.

V obdobju najstništva pa nekje do mojega 30. leta sem se precej izgubila in oddaljila od sebe. To se je kazalo tako na mojem telesu, kot v mojem življenju. Želela sem biti kot vsi ostali, počela sem podobne stvari, a na koncu sem ugotovila, da to zame ne deluje. Počasi sem se nato začela vračati k svojemu bistvu.

Po končanem študiju sem šla delat na ladjo križarko. Ker sem upala, da bo to vstopnica v moj prvi samostojni biznis in lepše življenje. Pa temu ni bilo tako. Zato sem se po prihodu domov zaposlila v mednarodni korporaciji IBM na oddelku za izobraževanja. Dve leti in pol sem ostala tam. To je tudi najdaljša doba mojega dela za nekoga. Kmalu sem namreč ugotovila, da želim delati sama zase. Po svoje. Pogumno sem se podala na svojo prvo samostojno pot vodenja športnih vadb. Vedela sem, da je to samo začasno. A morala sem narediti premik. Prvi korak. Vodenje športnih vadb me je spremljalo dolga leta, v tem sem res uživala. Po rojstvu otroka sem vodila le še bolj mirne vadbe, pilates in jogo. In potem začela svoj drugi biznis. Ki je ta, zaradi katerega si se tudi znašel-la na moji strani.

Ta biznis mi omogoča, da živim tako, kot si želim. Z njim doprinašam ljudem, da živijo lepše in bolj izpolnjeno. To me res osrečuje.

V življenju sem počela marsikaj, česar še nisem omenila, npr. opravljala administrativne naloge, organizirala stvari in dogodke, prevajala, skrbela za marketing, vizualno podobo na spletnih omrežjih, prodajo, izvedbo seminarjev, si celo naredila prvo spletno stran sama. itd. Na začetku sem se v svojem poslu vsega lotevala sama. Dokler nisem ugotovila, da mi tega ni treba.

Sedaj delam le še tisto, v čemer sem najboljša in v čemer najbolj uživam.

Kako je lahko še boljše kot to in kaj vse je še mogoče?

Če želiš…

Če želiš, da do življenja v radosti, obilju in lahkotnosti pomagam tudi tebi, se mi pridruži na kakšnem izmed mojih dogodkov.