Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aktivacija molekul obilja (online)

20. 03. 2023 - 12. 04. 2023

144,00€

Kako bi bilo, če bi molekule strahu, dvomov, negativnih čustev, slabega počutja in skrbi v tvojem telesu in življenju zamenjale molekule upanja, radosti, lahkotnosti, ljubezni in obilja? Kakšno misliš, da bi bilo tvoje telo, tvoje počutje in kakšne možnosti bi se odprle zate?

V našem telesu so molekule, vse okrog nas so molekule in te molekule so spremenljive. Tako kot se spreminjajo letni časi, tako kot voda lahko prehaja iz tekoče v trdno obliko, se spreminja tudi naše telo. Naše celice se ves čas obnavljajo, vsakih 7 do 10 let naj bi se vsi naši organi obnovili. To pomeni, da imamo MOČ spremeniti karkoli.

Naše misli, naša čustva, naše vsakodnevne izbire in dejanja, to, kam usmerjamo svoj fokus, komu in čemu dajemo svoj čas in pozornost, s kom se družimo – vse to je energija in vibracija, ki vpliva na to, kako se počutimo, kako izgledamo in kaj privlačimo v svoje življenje. Življenje nam dostavi okoliščine, ljudi in stvari, ki so skladne z našo vibracijo.

Če želimo spremeniti naše okoliščine, moramo torej spremeniti našo energijo in vibracijo.

Če vibriramo obilje, ga tudi magnetno privlačimo.

Če vibriramo pomanjkanje, privlačimo pomanjkanje.

Včasih nam je to na na kognitivni ravni sicer jasno, ni pa nam čisto jasno, kako to sedaj narediti, kako postati energija obilja, kako gremo iz dvoma, strahu in energije pomanjkanja, v zaupanje, samozavest in obilje možnosti?

Tu pa pride na vrsto program Aktivacija molekul obilja, ki bo tvoj fokus, energijo in pozornost preusmeril na vse tisto, kar si želiš. Dobil-a boš tudi več jasnosti, kaj je sploh tisto, kar si v resnici želiš in kako to povabiti v svoje življenje. Z vajami, ki jih bomo delali, začnejo dejansko stvari, ljudje, in priložnosti same lahkotno in čarobno prihajati k tebi.

Namen programa je, da začneš na molekularni ravni vibrirati OBILJE. Da se uskladiš z vibracijo obilja. Da ozavestiš, da je obilje v resnici vse okrog nas in da ga lahko izbereš zase. Da ti je na voljo. Da je zate možno vse.

Kako program poteka?

Program traja 4 tedne. 2x tedensko, v ponedeljek in sredo ob 19ih se dobimo v FB skupini, kjer v živo vodim izjemno močno energijsko vajo, ki traja od 20 do 30 minut. Posnetek ostane v skupini in vam ostane v trajni lasti, tako da ni problema, če vam termin ne ustreza. Vajo lahko naredite, kadar vam ustreza. Deluje v vsakem primeru. Na koncu imaš 8 različnih vaj, na različne tematike – od obilja v odnosih, v ljubezni, v zdravju, denarju, pri delu itd.

S temi vajami si v življenje lahko prikličeš več ljubezni, novega partnerja oziroma poglobiš svoj sedanji odnos, več denarja, nove možnosti, nov dom, novo službo, več radosti, lahkotnosti, dobrega počutja, zaupanja vase, samozavesti, več čarovnije, upanja in optimizma.

To so vaje, ki jih potem lahko delaš redno oziroma občasno. Z njimi lahko začneš dan, jih poslušaš pred spanjem, medtem ko pospravljaš, se sprehajaš ali se voziš v avtu. To je investicija, ki se ti bo mnogokratno obrestovala.

Do sedaj sem odvodila že več programov, kjer smo delali različne energijske vaje in kjer smo skupaj ogromno spremenili. Ko delamo v skupini, nas podpre tudi moč skupine, zato je vse skupaj še toliko bolj intenzivno. Spodaj si lahko prebereš nekaj odzivov mojih zadovoljnih strank.

Izkušnje preteklih udeležencev:

Če želiš začutiti mojo energijo in z mano narediti vajo vlečenja energije, ki je podobna temu, kar bomo delali v programu, poglej oziroma poslušaj spodnji posnetek. Je pa ta program nadgradnja te vaje in vsaka vaja je edinstvena.

Če te še karkoli zanima, mi lahko pišeš na info@polonaplesec.si.

POMEMBNO! Da lahko oddaš prijavo spodaj, moraš klikniti na + in 0 spremeniti v 1.

Podrobnosti

Začetek:
20. 03. 2023
Konec:
12. 04. 2023
Cena:
144,00€
Event Category:

Venue

Online

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek ni več na voljo