Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vitko telo

04. 06. 2022, 10:00 - 17:00

80,00€ – 140,00€

Dobrodošli na delavnici Access Consciousness telesnih procesov, kjer energijo, zastala čustva in negativne misli odklepamo iz telesa z nežnim polaganjem rok na priporočena mesta (preko obleke). Med izvajanjem telesnih procesov vam bom na voljo za vaša vprašanja, da tudi verbalno počistimo omejitve. Z vami bom delila moje bogate izkušnje in pridobljeno zavedanje na poti do trajne vitkosti. Kar nekaj časa sem tudi sama imela težave na tem področju (nihanje kilogramov). Nisem v popolnosti sprejemala svojega telesa in ga spoštovala. Ker sedaj delujem zelo drugače in slišim telesa, sem vam z veseljem v prispevek, da pridete so svojega lastnega zavedanja in spremenite, kar za vas ne deluje. Da lahko pridete do ljubeče skupnosti z vašim telesom, polne hvaležnosti, prijaznosti, negovalnosti, skrbnosti, dopuščanja in zaupanja vašemu telesu in tistemu, kar vi veste, da deluje za vas.

Delavnica ni namenjena zgolj tistim, ki si želite biti vitki, ampak vsem, ki se zavedate, kako pomembno je znati slišati telo in odkleniti iz telesa zastala čustva in energijo. Naj vaše telo zaživi v lahkotnosti in vitalnosti!

Po delavnici boste praktik dveh telesnih procesov Access Consciousness-a. Enkrat boste posamezen proces prejeli, enkrat ga boste izvajali. Potem ga boste lahko izvajali tudi drugim (domačim, strankam, sami na sebi). V dopoldanskem delu bomo od 10ih do 13ih delali proces limfno–žlezna neskladja in nedoslednosti, v popoldanskem, od 14ih do 17ih pa proces Aktivacija celičnih sistemov zavedanja za prostorsko utelešenje xenosa in obračanje končne funkcijske atrofije, ki vpliva na spreminjanje maščobnih celic. Kaj če bi energijo, ki je shranjena v maščobnih celicah začeli porabljati?

Med enim in drugim procesom imamo 1-urni odmor za kosilo, kamor lahko gremo v bližnjo restavracijo, si kaj naročite ali greste na kavo.

V kolikor bi se želeli pridružiti samo na enem procesu, mi svojo prijavo lahko sporočite na mail: info@polonaplesec.si oziroma oddajte prijavo spodaj.

POMEMBNO: Da lahko oddate prijavo v prijavnici spodaj, morate število 0 spremeniti s + v 1 pri izbiri delavnice.

Spodaj si lahko ogledate video, kjer sem povedala več o telesnih procesih in razložila razliko med njimi in Access Bars-i.

 

Podrobnosti

Date:
04. 06. 2022
Time:
10:00 - 17:00
Cena:
80,00€ – 140,00€

Venue

Tbilisijska ulica 83a, Ljubljana
Tbilisijska ulica 83a
Ljubljana,1000Slovenia
+ Google Map

Rezerviraj dogodek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezerviraj dogodek are not available as this event has passed.