Aktivacija molekul obilja

144,00 

Opis

Je čas, da se odprete za več čarobnosti, čudežev  in obilja?

Ne dovolite, da vas negativne misli, prepričanja, napovedi, strahovi in dvomi drugih ljudi in zunanjih okoliščin povlečejo v svoj vrtinec. Tudi sedaj in v prihodnosti je možno vstopiti v vrtinec lahkotnosti, radosti in obilja. Kar sejete, to boste želi. Posadimo semena čarobne prihodnosti, ki si jo želite zase.

Vlečenje energije je preprosta in izjemno učinkovita metoda, s katero lahko v svoje življenje privlečemo vse, kar si želimo – kot magnet! Postanite energija, ki se ji ne bo možno upreti.

Vse je energija, energija je povsod, energije ne moremo uničiti, lahko pa spreminja svojo obliko. To nam je povedal že Einstein.

Naše želje so energija, naše manifestacije so energija in vse, kar obstaja na fizičnem nivoju in izgleda trdno, je v osnovi energija. Tudi naše omejitve, ki se včasih zdijo trdne kot kamen, se lahko stopijo in izpuhtijo. Tako kot voda lahko postane led ali pa para.

Kaj če bi postali mojstri preobražanja energije in bi se naučili energijo uporabljati sebi v prid, ne pa proti sebi?

To dejansko počnemo na vlečenjih energije.

To je eden izmed programov, ki jih imajo moji udeleženci najraje. Z vlečenjem energije lahko spremenimo našo finančno situacijo, naše odnose, dnevno počutje, ustvarimo čudeže na poslovnem področju, vplivamo na več energije, boljše počutje, se počutimo bolj umirjeni in si začnemo zaupati. Ugotovimo, da smo mi kreatorji naše resničnosti, da je moč v naših rokah in da nismo žrtve okoliščin, temveč imamo izbiro, kako bomo živeli. Pomagala vam bom, da boste ugotovili, kaj si resnično želite v življenju, kako se želite počutiti in potem bomo to skupaj povlekli v vaše življenje.

To je neprecenljiva naložba v vaše počutje in življenje.

Ko delate pod mojim vodstvom, je vse, kar je potrebno, da se priklopite in prepustite, da vas vodim. Lahko ste z mano v živo ali v posnetku. Oboje in v vsakem primeru deluje. Potem pa boste znali to tudi sami. Je pa vedno fino delati v skupini, ker nas podpre energija skupine, energija tistega, ki vodi in tako to zagotovo tudi naredimo. Če smo prepuščeni sami sebi, včasih kar pozabimo oziroma tega ne izvajamo. Tudi če ste že bili v kakšnem izmed mojih ciklusov (ali ste to počeli s kom drugim), naj vam povem, da je VEDNO drugače. Ker sem jaz drugačna. Ker je skupina drugačna. Ker je naš fokus drugačen. Tokrat se odpiramo obilju na vseh ravneh.

Kako program poteka?

Program bo potekal 4 tedne, 3x tedensko, vsak ponedeljek, sredo in petek ob 10ih dopoldan bomo skupaj naredili novo energijsko vajo, ki bo trajala cca 15 do 20 minut.

Srečanja bodo potekala v živo, preko spleta, preko FB skupine, v katero boste dodani 6.5.2022, ko je tudi zadnji rok za plačilo in prijave. Vaja je enako intenzivna in delojoča, če jo delate v ponovitvi, če vam ura ne ustreza. Posnetek vas bo vsak dan čakal v skupini in vsi posnetki bodo ostali v skupini in vam bodo na voljo še 3 mesece po poteku programa.

Vas zanimajo izkušnje preteklih udeležencev?