Aktivacija obilja v poslu

299,00 

Opis

Dobrodošli na edinstveni spletni program, ki bo kombinacija:

- predajanja znanja iz mojih dolgoletnih poslovnih izkušenj,

- energijske prodaje,

- energijskega marketinga,

- coaching-a,

- energijskih vaj za aktivacijo obilja v poslu, za privabljanje idealnih strank, denarja,

- in ustvarjanja mindset-a za odpravo strahov, dvomov in nezaupanja vate in v tvoj biznis.

Ta program je zate, če si na začetku svoje poslovne poti, če si vpet-a med službo in svojim samostojnim poslom in si želiš stopiti samo na samostojno podjetniško pot in je zate, če si na samostojni poti že dlje časa, pa nisi popolnoma zadovoljen-na s tem, kako se počutiš – morda ni sproščenosti, morda delaš preveč, morda imaš premalo strank, ne zaslužiš toliko kot si želiš, morda ti ne ustreza povsem tvoj delovnik ali ne najdeš ravnovesja med časom zase, družino in poslom.

Ta program je v prvi vrsti namenjen temu, da podpre tvojo intuicijo, tvoje resnične želje in potrebe v tvojem biznisu in v življenju. Da dobiš jasnost, kaj si želiš in kako do tja prideš. Da dobiš pogum, da slediš sebi, svojemu srcu in intuiciji. V poslu in (povsod pravzaprav) je najprej pomembna energija, nato strategija. Spoznala sem ogromno ljudi, ki sledijo določenim programom in mentorjem, ki jih strateško, logično in analitično usmerjajo, pa jim to ne prinese željenih rezultatov. Nič ni narobe s tovrstno podporo, ampak vedno moramo intuitivno vedeti, koga izbrati zase in za svoj posel, kdo nam bo v resnični doprinos in kaj od tega, je sploh za nas aplikativno. V kolikor nimamo prave energijske podlage, zaupanja vase, v svojo intuicijo in pravega mindset-a (kar pomeni, da redno čistimo svoja podzavestna prepričanja o tem, da nismo dovolj dobri, da nam ne bo uspelo, prepričanja o bogastvu, denarju, strankah, možnostih, načinih dela itd.), nimamo zmagovalne kombinacije.

Sama sem svoj posel zgradila predvsem energijsko. Uporabila sem tudi druge marketinške in prodajne pristope, vendar sem se jih vedno in se jih še vedno lotevam na svoj način. Vedno sem vse prilagodila sebi, temu, kdor sem kot oseba, temu, kar deluje zame, temu, v kar sama verjamem. Vedno sem delala s srčno predanostjo, v mislih na dobrobit ljudi, ki jim služim. Nisem se toliko ukvarjala s tem, česa ne zmorem in česa ne znam, ampak s tem, kaj zmorem, kaj znam in s tem, kar je moje poslanstvo in kar ljudje čakajo(te), da jim (vam) dam. Seveda je za to potrebna tudi neka mera izpostavljenosti, za katero pa je spet prav, da izberemo način, ki ustreza nam. Temu, kar je nam lahkotno in radostno.

Sem zagovornica tega, da mora biti posel lahkoten, radosten, zabaven, izpolnjujoč za vse vpletene, skladen z našo osebnostjo in da je naš posel samo del našega življenja.

Čaroben del našega programa bodo energijske vaje in aktivacije, ki vedno ustvarijo toliko spremembe, obilja in čudežev pri vseh mojih udeležencih. A želela sem vam dati še več. Energijske vaje so super in delujejo, z vami pa želim deliti tudi več konkretnih primerov in razlage iz prakse, izkušenj in vam biti na voljo v obliki skupinskega coaching-a. Kar pomeni, da mi boste vsi udeleženci povedali, kaj si želite od programa, kje se zatikate v poslu, česa si želite več, česa si želite manj. Delali bomo na vaših konkretnih primerih in vprašanjih. Ker se vedno zgodi, da se v program prijavite ljudje, ki imate podobne izkušnje in želje, bo vsak coaching, kot predavanje in energijska vaja v doprinos vsem vpletenim.

Kako bo program potekal?

Program bo potekal preko spleta, preko aplikacije Zoom.

Družili se bomo 6 zaporednih torkov, od 23.5. do 27.6., ob 19ih. Posamezno srečanje bo trajalo od 60 do 90 minut in bo kombinacija predavanja, coaching-a in energijskih vaj. Vsa srečanja se snemajo, na voljo vam bodo tudi posnetki, do katerih imate dostop še eno leto po zaključenem programu. Zato ni težav, če ne morete biti prisotni v živo. Vprašanja mi boste lahko poslali tudi preko maila.

Redna cena programa: 349 €

Cena za prijave do 22.5: 299 €