Access Bars predstavitev

0,00 

Opis

Je čas da se osvobodiš negativnih čustev, misli, preteklosti in prepričanj, ki ti več ne služijo (te omejujejo), svobodno zadihaš in poletiš na krilih lahkotnosti?
 
V kolikor je tvoj odgovor DA, pridi na brezplačno online druženje, kjer bom predstavila tehniko Access Bars ® in orodja, ki nam pomagajo do več radosti, lahkotnosti in obilja.
Delila bom moje izkušnje in kako se je meni spremenilo življenje, odkar sem bila prvič na delavnici in kaj vse se lahko s pomočjo te tehnike spremeni tudi zate. Z veseljem bom na voljo tudi za tvoja vprašanja. 

Ljudje po izkušnji z Access Bars-i poročajo o:

– večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
– izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj,
– veliko večjem občutku sreče in izpolnjenosti,
– manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
– spremembi določenih vedenjskih vzorcev,
– premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
– manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
– manj stresa in travm,
– manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
– več sproščenosti in boljšem spancu,
– preseganju omejitev.

Bars-i izjemno pomagajo tudi otrokom, da se lažje umirijo, jim gre boljše v šoli in so bolj samozavestni. 

Se na tej točki sprašuješ, kako je to mogoče doseči z eno tehniko?!

Barsi označujejo 32 točk, ki jih imamo na glavi in vsaka izmed teh točk je zadolžena za določeno življenjsko področje. Ko držimo posamezne točke, se sprošča elektromagnetni naboj, ki se ustvari na podlagi misli, čustev, občutkov in prepričanj v povezavi s tem področjem. Na ta način se osvobajamo tistega, kar nam več ne služi. To nam prinese več možnosti, lahkotnosti, zadovoljstva in zdravja. Bars-i ne čistijo samo stvari iz tega življenja, ampak tudi iz naših prejšnjih življenj. 

Znanstveniki ugotavljajo, da gredo naše celice pod vplivom misli, čustev in občutkov v elipsasto obliko, kar je lahko začetek bolezni. Z Bars-i celice dobivajo nazaj svojo prvotno, kroglasto obliko. Bars-i so kot bi pritisnili tipko reset na računalniku. Samo da gre tu za naš um. 

Na našem srečanju bom razložila, kako so Bars-i nastali, na kaj vse vplivajo, kaj je Access Consciousness in katera orodja še lahko uporabljamo za spremembo življenja. S tabo bom delila 3 TOP orodja, ki ti TAKOJ spremenijo energijo in jih lahko začneš uporabljati po webinar-ju v svojem vsakodnevnem življenju.

Access Bars-si so tudi znanstveno dokazani. Povedala bom več o izsledkih znanstvenih raziskav, kako Bars-i vplivajo na spremembe v možganih in našo podzavest in o dokazanih učinkih na odpravljanje depresije in anksioznosti.

Če si želiš v svoje življenje vnesti svežo energijo, več miru, sreče, kreativnosti in volje do življenja, se mi pridruži. Nimaš kaj izgubiti, lahko pa veliko pridobiš.

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Povezavo in navodila za priključitev dobiš na svoj elektronski naslov po prijavi spodaj.

Na CELODNEVNI CERTIFICIRANI Access Bars delavnici pa se mi lahko pridružiš v živo, 19.11.2022, v Ljubljani.

POMEMBNO! Da lahko oddaš prijavo spodaj, moraš na desni klikniti na + in 0 spremeniti v 1.