Celični spomin

100,00 

Opis

Celični spomin je izjemen energijski proces, ki deluje tako na stare poškodbe (brazgotine, zlomi, operacije) in tudi takoj, če se npr. opečemo, pademo, se urežemo... Z njim lahko pomagamo tudi otrokom in živalim.

Se zavedate, da je fizično telo zgolj en del nas in da obstajajo zapisi naših čustev, misli in doživljanj tudi v našem energijskem polju? Če spremenimo stvari na ravni energijskega polja, se velikokrat spremenijo tudi fizično.

Se vam je kdaj zgodilo ali poznate koga, pri komer so simptomi določene bolezni (virusa, okužbe...) vztrajali še lep čas po tem, ko tega fizično v telesu ni bilo več moč zaznati?

Ste se kdaj poškodovali, imeli zlom ali določene operacije in se vam zdi, da bi vam bile celice hvaležne za energijski telesni proces celični spomin, ki opusti travmo v celicah, kjer je morebiti še niso opustile?

Kaj če bi vse vaše celice lahko šle nazaj, v svojo izvorno, čisto, zdravo obliko?

Pridete raziskat, kaj lahko proces celični spomin spremeni v vaših celicah, življenju, pri vaših domačih ali strankah? Vas zanimajo vaše zdravilske sposobnosti in njihova aktivacija?

Dobrodošli! Za delavnico ni nobenih predpogojev. Po delavnici ta proces lahko izvajate tudi na strankah. Ali pa imate to znanje zase in vaše domače.

Proces celični spomin se dela s pomočjo energije in vaših zdravilnih rok. Dela se preko obleke. Na delavnici proces 1x prejmete in 1x delate (se ga naučite izvajati). Proces je preprost, lahko ga delajo tudi otroci, deluje pa tudi na živalih.

Če z vami pride otrok, ima delavnico do 15. leta brezplačno. 16. in 17. - letniki plačajo polovično ceno.

Delavnico vodim Polona Plešec. Sem Access Consciousness Bars facilitatorka in facilitatorka telesnih procesov. Sicer pa raziskovalka možnosti in celostnega dobrega počutja. Vedno so me zanimale alternativne možnosti zdravljenja in življenja. Od nekdaj me je zanimal človek in naša razmišljanja, čustvovanja, psihološki odzivi in vzorci, zato sem tudi študirala izobraževanje odraslih, kjer sem imela veliko predmetov povezanih s sociologijo in psihologijo. Preko joge in ostalih športnih dejavnosti sem se povezala s telesom in ugotovila, kako pomembno je, da ga vključimo v svoje življenje, delovanje in ga znamo slišati. Ter negovati. Prav to počnemo preko vseh telesnih procesov Access Consciousness. Spoznavamo pa tudi svoje lastne zdravilne sposobnosti in zdravilne sposobnosti naših teles, ki me vsakič znova osupnejo. Vse, kar obstaja na fizični ravni, se najprej začne na energijski. Če stvari spremenimo na energijski ravni, jih spremenimo tudi fizično. Uradna medicina dela samo na fizični ravni in je lahko pri določenih primerih zelo uspešna, a veliko stvari ima svoje vzroke drugje. S tem procesom vplivamo na telo in življenje celostno.