El Dorado

100,00 

Opis

Če te privlači vibracija zlata, neskončnega obilja, lahkotnosti v telesu in življenju, te vabim na delavnico telesnega procesa Access Consciousness Legenda El Dorada, obogatenega s simfonijo možnosti in GRATIS izmenjavami.

To je dan za povezovanje z vibracijo zlata, neskončnega obilja in lahkotnostjo.

Telesni proces pomaga pri bolečinah v hrbtu, organih in vpliva na pomlajevanje ter regeneracijo telesa.

Kaj bo proces ustvaril za vas, je edinstvena izkušnja. Prejemanje in podarjanje procesa je negovalno in sproščujoče, med njim opustite nakopičen psiho - fizični stres. Aktivirajo se samozdravilne sposobnosti vašega telesa.

Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemate in 1x izvajate. Par dobite na delavnici. Seveda lahko pridete tudi s kom od vaših bližnjih, če ga to zanima. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem tega procesa na sebi ali na drugih (tudi na strankah). Proces se izvaja s polaganjem rok na priporočena mesta (preko oblačil). Ko proces prejemate, ležite na masažni mizi. Ko ga delate, zraven udobno sedite. Potem doma si lahko ta proces izvajate kjerkoli želite. Lahko ga delate sami sebi, vašim bližnjim ali celo živalim. Dobite tudi potrdilo o znanju tega procesa, zato ga lahko izvajate tudi na strankah.

Za otroke do 15. leta v spremstvu staršev (ali drugega odraslega) je delavnica brezplačna. Za 16. in 17. letnike je cena delavnice polovična. Polovična cena velja tudi za ponavljanje delavnice.

PREDZNANJE za to delavnico NI potrebno.

Spodaj si lahko ogledate video, kjer povem malce več o telesnih procesih in o razliki med njimi in Access Bars-i.

https://www.youtube.com/watch?v=rfPeIjO0tS0