Korekcija vida

100,00 

Opis

👀 Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij?
 
👀 Vam mali vzorci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?
 
👀 Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega morda tudi glavobole?
 
👀 Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?
 
Korekcija vida je preprost, a izjemno učinkovit telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok.
 
S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na vaše oči in sinuse. Izničimo naša prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas in naš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Tudi na katarakto.
 
Ker gre za energijski proces, je sprememba po delavnici lahko energijska in / ali fizična. Velikokrat se ljudem razjasnijo določene stvari v njihovih življenjih, dobijo vizijo svojega življenja, se odprejo jasnovidnosti... Kaj bo proces ustvaril za vas, je edinstvena izkušnja. Prejemanje in podarjanje procesa je negovalna in sproščujoča izkušnja.
 
Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemate in 1x izvajate. Par dobite na delavnici. Seveda lahko pridete tudi s kom od vaših bližnjih, če ga to zanima. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem tega procesa na sebi ali na drugih.
 
Za otroke do 15. leta v spremstvu staršev (ali drugega odraslega) je delavnica brezplačna. Za 16. in 17. letnike je cena delavnice polovična. Polovična cena velja tudi za ponavljanje delavnice.
 
PREDZNANJE za to delavnico ni potrebno.

V kolikor vas še karkoli zanima, mi pišite na: info@polonaplesec.si

POMEMBNO! Da lahko oddate prijavo v prijavnici spodaj, morate število 0 spremeniti s + v 1.