Nova vizija

111,00 

Opis

V vsakem odnosu je potrebno simultano podarjanje, prejemanje in komunikacija, da bi odnos deloval. Se zavedaš tega, da si tudi s svojim biznisom v odnosu? V kakšnem odnosu sta? Je čas, da postaneta najboljša prijatelja? Koliko je tvoj biznis odraz tega, kar so te o biznisu naučili drugi? Koliko ga nezavedno (ali zavestno) kopiraš od drugih? Si se kdaj vprašal-a, kaj ti veš o biznisu, kdaj vprašaš svoj biznis, kaj si želi, si dovoliš, da ti biznis prispeva? In kakšne poglede imaš o denarju? Dovoliš, da je to energija, ki podpira tako tebe kot tvoj biznis? Se zavedaš, da si večji prispevek svetu z več denarja kot z manj denarja?

To začetno besedilo je povabilo v to, da začneš na določene stvari gledati drugače, delovati drugače, če določene stvari zate več ne delujejo, predvsem pa BITI nekaj drugačnega.

Sama sem v biznisu že nekaj časa. Pomagala sem tudi drugim pri gradnji njihovih biznisov in v svojem drugem biznisu delujem predvsem energijsko. To ne pomeni, da sem totalno neorganizirana (kar sem tudi bila) in da moj biznis nima nobene oblike in strukture, ampak nič ni fiksno, nič ni dokončno, dovolim si spremembo, dovolim si plavati s tokom, predvsem pa biznis vse bolj prilagajam sebi in svojemu življenjskemu slogu. Na začetku sem biznis delala podobno kot ostali uspešni ljudje, ki so v podobnem poslu kot jaz. Nato pa sem ugotovila, da sem jaz edinstvena, vsak izmed nas je edinstven, edinstven prstni odtis imamo, zato je tudi naš biznis nekaj edinstvenega.

Ko živimo sebe, tako v življenju, kot v biznisu, vse teče lahkotno, radostno in živimo obilje.

Torej, če obstajajo deli tvojega biznisa, ki zate niso lahkotni, radostni in veličastni, kaj vse je še mogoče zate in za tvoj biznis?

Vabim te, da se mi pridružiš na 3 ENERGIJSKIH seansah simfonije možnosti. Spodaj s tabo delim eno izmed preteklih seans z naslovom Zlata Zemlja, saj noben opis ne more zajeti celotnega izkustva te seanse, niti napovedati točnega rezultata. Ne gre za rezultat, ki bi ga dosegli, gre za odprtje novih prostorov, energij, vrat čarobnosti, čudežev, misterijev... To je ena izmed energij, ki jo imam sama zelo rada, ki meni osebno zelo doprinaša in uživam, ko te seanse izvajam. To zame ni »delo«, je radost, lahkotnost in priložnost, da sem, kar sem in s tem doprinašam svetu. Če si tudi ti želiš tega v biznisu, se mi pridruži.

Seanse simfonije možnosti temeljijo na Access Consciousness orodjih in energijsko transformacijskem delu dr. Dain Heer-a. Vsi praktiki simfonije možnosti so trening opravil osebno pri dr. Dainu Heer-u ali preko serij seminarjev po celem svetu.

Seansa Zlata Zemlja: 

https://youtu.be/KYhBDIoRHes

Kaj če si s svojim biznisom (lahko tudi) v doprinos Zemlji? Morda si že, in je čas, da to ozavestiš? In da to še razširiš? Je čas, da se nehaš omejevati in začneš delovati iz sebe, iz globin in razsežnosti tvojega bitja, v skupnosti ter povezavi z Zemljo in Vesoljem? Kadar je to, kar delaš, v doprinos Zemlji in Vesolju, te tako Zemlja kot Vesolje podpreta. Ampak vse se začne s tabo.

Je čas, da ti podpreš sebe in svoj biznis?

Z veseljem ti prispevam. V seansah simfonije možnosti nisem sama, pridružijo se nam različne zavestne, čarobne energije in bitja. Boš to prejel-a? Vse, kar je potrebno, je tvoja izbira.

KAKO bo vse skupaj potekalo? 

Vsi prijavljeni se dobimo online, preko Zoom-a, 15., 17. in 19.8. ob 20ih. Ena seansa traja cca 30 do 40 minut. Naslednji dan prejmete posnetek, ki ga dobite v TRAJNO last, saj je te posnetke priporočljivo še večkrat poslušati. Vsakič odklenemo kaj novega in vsakič čarobno delujejo. Tudi če ne morete biti z nami v živo, bodo posnetki delovali. Preverjeno. Energija deluje onkraj meja časa in prostora!

Tule si lahko ogledaš komentarje nekaterih mojih strank po energijskih seansah z mano.

POMEMBNO: Da lahko oddaš prijavo spodaj, moraš 0 s + spremeniti v 1.