Odkleni vizijo svoje duše

0,00 

Opis

Naj ti skozi vodeno meditacijo tvoja duša prišepne, kam usmeri svojo energijo in fokus v letu 2024.

Pri tem te bo podprla moč polne lune in skupine.

Ciljev ne bomo pisali iz glave, ampak tako da se bo vsak posameznik povezal z željami svojega srca in modrostjo svoje duše. Kaj ti želi prišepniti tvoja duša? Je čas, da ji prisluhneš?

Skozi meditacijo Joga Nidra se tvoje možgansko valovanje upočasni in prideš v stik s svojo podzavestjo, uskladi se delovanje tvoje desne in leve možganske polovice. Šele ko te bom preko meditacije na lahkoten način pripeljala v to stanje, kjer prideš v stik s svojo intuicijo in kreativnostjo, bo čas, da pogledaš in začutiš svojo vizijo za leto 2024.

Skupaj bomo preko spleta, preko Zoom-a. Povezavo za spremljanje dobiš na mail ob prijavi na dogodek.

P.s. Najboljša priprava na to meditacijo je, da si pred srečanjem vzameš čas in na list papirja (ali v dnevnik) napišeš, kaj je tisto, kar želiš pustiti za seboj v letu 2023. Kateri odnosi, čustva, prepričanja in navade so odslužili svojemu namenu in se od njih s hvaležnostjo za nova spoznanja poslavljaš. Poglej tudi, kaj ti je lepo uspevalo in želiš negovati še naprej. Napiši tudi katere nove navade, čustva, prepričanja in kakšno energijo si zase želiš v novem letu 2024.