Akcija!

Reset živčnega sistema, regeneracija telesa in boljši spanec

Resetiraj svoj živčni sistem in regeneriraj svoje telo za boljše počutje, zdravje, več energije, manj stresa ter boljši spanec.

Ta komplet je idealen zate, če imaš glavo ves čas polno misli, se težko umiriš, sprostiš in imaš težave s spanjem.

 

77,00 

Opis

Dva izmed načinov, kako obnavljamo svojo telo, energijo in ravnovesje, sta spanje in počitek. Ki pa sta lahko problem, če smo že dlje časa pod stresom in je naše ravnovesje že zelo porušeno. Saj to vpliva na kakovost našega spanca in počitka. Poleg tega živimo v družbi, kjer se zdi, da bolj kot počitek, ceni trdo delo in počivati niti ne znamo zares. Zato ti ponujam meditativen in transformativen počitek, ki ti pomaga umiriti telo in narediti naraven odklop od misli. Velikokrat te že sama meditacija uspava oziroma te pripravi na boljši večerni spanec.

Posnela sem komplet mojih 6-ih najljubših meditacij in med njimi je tudi meditacija za spanje, ki jo oba s sinom poslušava vsak večer. Te meditacije skoraj nikoli ne poslušava do konca, saj naju oba že prej uspava. Namen teh meditacij pa ni zgolj boljše spanje, ampak globinska regeneracija telesa, ki vpliva na tvoje splošno zdravje, dobro počutje, ti vrača energijo, elan, občutek miru in povezanosti s tvojo dušo in telesom.

Joga Nidra je meditacija z znanstveno dokazanimi učinki. 45 minut te meditacije nas regenerira enako kot 3 ure spanca. Po tem, ko to meditacijo prakticiramo določeno obdobje, se pojavijo vidne fizične spremembe v frontalnem možganskem korteksu. Znanstveno dokazano se med to meditacijo zgodi sinhronost med desno in levo možgansko polovico, česar v zavestnem stanju ne poznamo. Razlika med to meditacijo in hipnozo je v tem, da med hipnozo podzavestno dostopamo in ciljamo na desno možgansko polovico, tu pa se zgodi povezava med obema. Sproščajo se naše miselne, čustvene, mentalne in fizične blokade. Na podzavestni ravni re-programiramo svoje možgane in telo. Možgansko valovanje se umiri do theta in delta valov, kjer se zgodi globinska sprostitev, samozdravljenje telesa, dostopamo do svoje intuicije, kreativnosti in podzavestnih vzorcev, misli in čustev. V kompletu dobiš 6 različnih meditacij:

  1. Meditacija pred spanjem za globok in miren spanec
  2. Umiritev živčnega sistema za občutek varnosti in notranjega miru
  3. Napolni svoje baterije za boljšo koncentracijo, fokus in notranjo moč
  4. Prizemljenost in sproščanje fizičnega telesa
  5. Sprejemam se in sijem v svoji polnosti
  6. Meditacija za zdravje in vitalnost
  7. DARILO: Energijska aktivacija za manifestacijo čudežev in čarobnosti v letu 2024

Že ob prvem poslušanju posadiš semena drugačne prihodnosti, z rednim poslušanjem pa jih zalivaš. Že prvič se zgodijo premiki v tvoji podzavesti, v tvojem fizičnem, metalnem, energijskem, čustvenem telesu in v energijskem polju. Ker pa smo tako zelo navajeni na določen način razmišljanja in delovanja, ker smo obdani z ljudmi in situacijami, ki nas lahko hitro spet potegnejo nazaj – v stres, dvome, strahove, negativne misli, je nujno, da imamo pripomoček, ki nas vrne nazaj k sebi in obudi našo povezavo s telesom, dušo in  Vesoljem.

Težko ti razložim točne učinke meditacije in aktivacije, to moraš enostavno izkusiti. Ti pa obljubljam, da se ti z rednim poslušanjem vsega tega v telo sidrajo drugačne energije in zavedanje. Začneš delovati drugače, utelesiš zaupanje vase in v Vesolje. Sama vse to delam že več let, učinki so izjemni.

Ob nakupu si vse meditacije lahko preneseš na svojo napravo (telefon in/ali računalnik) in so tako tvoje za vedno. Lahko jih poslušaš kjerkoli in kadarkoli želiš (tudi brez internetne povezave). Priporočam, da meditacijo poslušaš vsak dan. Lahko je to zvečer pred spanjem, lahko zjutraj, ko se zbudiš ali ko ti pade energija namesto popoldanskega počitka / kave / kot odmor med delom. Lahko jo poslušaš tudi večkrat dnevno.

Cena posamezne meditacije je 22 €. Zato se ti tokratno AKCIJO res splača izkoristiti.

Spodaj lahko poslušaš meditacijo za zdravje in vitalnost, ki jo tudi dobiš v kompletu in si jo ob nakupu lahko preneseš na svoje naprave in tako ostane tvoje za vedno. Tako kot vse ostale meditacije.